Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04339
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék (6726 Szeged, Középfasor 52.) részére „1 db Fistreem Cyclon vízdesztilláló készülék javítása”.
2014. november 27.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04339

Ajánlattételi határidő: 2014. december 04 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. január 31. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

1 db Fistreem Cyclon vízdesztilláló készülék javítása (4 literes bidesztilláló vezetékes vízzel működő modell.)

Modellszám: WSC044.MH3.7

Szériaszám: FI-J040032

 

Hibajelenség: A baloldali vízforraló palack eltört a hőbiztosítéknál.

 

Projekt száma: KEP-1.2/2014

Projekt címe, megnevezése: Kiválósági Együttműködési Program MTA: A precíziós gyógyászat biológiai alapjai.Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat nettó Ft+ÁFA formában kérjük megadni.

Az ajánlati árban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, a munkadíjat, a szállítási díjat oda-vissza, az egyéb járulékos költségeket is.

Ajánlatkérő a megadott bruttó összeget fogja értékelni.További információk:

Fizetési feltételek:

A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, az SZTE TTIK Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

TTIK Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék

6726 Szeged, Középfasor 52.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tóth Éva, laboratóriumi asszisztens SZTE TTIK Biológus Tanszékcsoport Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék, tel: +36 (62) 546-354

email: totheva@bio.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: VWR International Kft.
Nyertes ajánlati ár: 287 325,-Ft+ÁFA