Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PSZ02729
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, „catering szolgáltatás nyújtása”
2013. november 08.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PSZ02729

Ajánlattételi határidő: 2013. november 15 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. november 28-29.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Menedzsment innovációk a businessben és a non-businessben” konferencia
  • Időpont: 2013. november 28-29.
  • 2013. november 28-án 1 db kávészünet, 1 db szendvicsebéd, valamint 1 db meleg állófogadás lebonyolítása alkalmanként tervezetten 40 fő részére
  • 2013. november 29-én 1 db szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Mindösszesen a 2 nap alatt 1 db kávészünet, 2 db szendvicsebéd, és 1 db meleg állófogadás lebonyolítása.
  • Vállalkozónak a kávészünet és az étkezések alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE GTK – 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrós, húsos, sajtos falatkák, csavart mini masnik, stangli, apró pogácsa, mini sajtos rolád); *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *vörösboros szarvas ragu, köret: vajas galuska; *füstölt sajttal-sonkával töltött rántott sertésborda „Prágai módra” (a sertésszeletek vékonyan mustárral megkenve), köret: burgonya püré; *Vegetáriánus ételek (rántott cukkini, karfiol sörtésztában, juhtúróval töltött gombafejek), köret: vajas zöldségek; *roston csirkemell „erdész raguval” (csibemáj, vegyes gomba, lilahagyma, z. paprika, paradicsom), köret: párolt rizs; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd 2013. 11. 28-án: *hideg saláták (2 féle: svéd gombasaláta, francia saláta); *3 db szendvics toast kenyérből/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd 2013. 11. 29-én: *hideg saláták (2 féle: jonatán saláta, görög saláta); *3 db szendvics toast kenyérből/fő (legalább 3 féle: szalámis, sonkás, vegetáriánus); *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini linzer, zserbó, mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet, marcipán karika); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *3 dl ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *3 dl rostos üdítő/fő (őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet és az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Ajánlatkérő azonos ajánlati árak esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket a táblázat újbóli beárazására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor a GTK bérleti szerződésében foglaltak szerint fogjuk megállapítani a nyertest. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár (nettó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/fő)

Ajánlati ár (bruttó Ft/40 fő)

Kávészünet díja:

 

 

 

Meleg állófogadás díja:

 

 

 

1. napon Szendvicsebéd díja:

 

 

 

2. napon Szendvicsebéd díja:

 

 

 

Mindösszesen:

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszínre történő kiszállítás, tálalás és felszolgálás költségét is.

A résztvevők száma (40 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát (min. 30 fő, max. 80 fő) a résztvevői jelentkezések alapján kávészünetre és étkezésekre lebontva legkésőbb 2013. november 26. 15 óráig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységárak alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított legalább 1 db minimum 40 fő részére nyújtott svédasztalos meleg állófogadásról. A referencia körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az étkeztetett létszámot.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az érvényes működési engedélye másolatát, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • A pályázó cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nem lehet 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a cégnek/vállalkozásnak, jogelődjének, az ügyvezető bármely korábbi cégének/vállalkozásának nincs 60 napot meghaladó tartozása a SZTE felé. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a belső rendszerén keresztül ellenőrizze a nyilatkozat valóságtartalmát.

Fizetési mód: Vállalkozó a catering szolgáltatás díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kazár Klára, tanársegéd SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete, tel: +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146

email: kazar.klara@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6720 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 190 803,-Ft+ÁFA

DSC_2758_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő