Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01779
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem FuturICT.hu projektjéhez kapcsolódó arculati ajánlásának elkészítése” tárgyú szolgáltatás.
2012. december 20.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01779

Ajánlattételi határidő: 2013. január 09 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződéskötés aláírásától számított 30 napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés célja a Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban Egyetem) TÁMOP 4.2.2/C Projekt Iroda egysége számára az alábbi brief alapján arculati ajánlás és megvalósítási segédletek készítése.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

A beszerzés a TÁMOP-4.2.2/C-11/1/KONV-2012-0013 számú, „Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma (FuturICT.hu)” című pályázat megvalósításának részeként kerül lebonyolításra.

 

Az elkészítendő anyagnak tartalmaznia kell:

 

A FuturICT.hu projekt számára kialakított és alkalmazható arculatot. Ennek keretében az Európai Unió FuturICT zászlóshajó projektjének emblémáját figyelembe véve, arra reflektáló grafikai megoldást alkalmazva egyszerűsített embléma kidolgozását, logotípiát. Az embléma használatára példát kell adni a FuturICT.hu projektben résztvevő konzorciumi partnerek emblémájával (SZTE, BME Viking Zrt., ELTE, DEAK Zrt.) együttesen használva és biztosítani kell az elemek egymás mellé illeszthetőségét. Az arculathordozó eszközöknek meg kell felelni az Új Széchenyi Terv Arculati Kézikönyvében megfogalmazott elvárásoknak (http://www.nfu.hu/doc/2855).


Az alábbi arculathordozó eszközöket kell megtervezni:

· projekt honlap layout terve (web2.0 eszközök integrációjával)

· előadás- és bemutató hátterek (ppt slide)

· kutatási jelentések és tanulmányok címlapterve és oldalképe

· a projekt működése során használandó, emblémával ellátott automata, műanyag, önfestékező szövegbélyegző, lenyomatméret: 69*30mm és 58*22mm típusú bélyegzők terve és kivitelezése (3 különböző szöveges tartalommal 1-1-1 db, összesen 3 db)[1]

· 90*50mm típusú névjegykártya sablon terve és kivitelezése (3*50 db)[2]

· meghívók

· hirdetmények és feliratok

 

1. Arculati brief – tartalmi megalapozás:

 

A FuturICT.hu az informatika és a társadalomtudományok határterületén mozgó kutatásokat foglal magába, amelyek kapcsolódnak a FuturICT európai zászlóshajó projekthez. Az európai projektről részletes információ érhető el a http://www.futurict.eu/ weboldalon. A FuturICT.hu projekt célja, hogy a konzorciumi partnerek együttműködését erősítve, az európai projekthez kapcsolódó kutatásokat folytasson, ennek kapcsán ezeken a szakterületeken fiatal kutatókat képezzen ki. A projekt részeként kidolgozásra kerül a FuturICT magyarországi koordinációs és kutatóközpontjának a terve is.

A kutatások kiindulópontja, hogy az elmúlt években hihetetlen mennyiségű információ kezdett felhalmozódni pl. a mobiltelefon hálózatok, a szociális hálózati alkalmazások, az egyre olcsóbb képrögzítés, hatalmas tőzsdei pénzügyi rendszerek és más korszerű technológiák használatával. Ezzel párhuzamosan rendkívüli számítási kapacitások váltak elérhetővé, és így szükséges ennek a nagy mennyiségű adatnak új szempontokból, új algoritmusokkal történő elemzése, ami lehetőséget ad társadalmi, gazdasági folyamatok mélyebb megértésére, vagy akár esetenként előre jelzésére. A FuturICT.hu ilyen kutatásokat fog össze a legkiválóbb hazai szakemberek bevonásával.

 

Valamennyi elkészített megjelenítés tekintetében az Egyetem korlátlan és szabad felhasználás jogára tart igényt. Az alkotó jogosult a változtatások korlátozására valamint az elfogadott munka referenciaként való felhasználására.

 

Az elfogadott terveket tartalmazó arculati kézikönyvet 3 elektronikus adathordozón tárolt példányban kell átadni, olyan módon, hogy valamennyi elem további alkalmazások számára, mind Mac, mind PC formátumban használható legyen.

 

2. Elvárások:

 

Általános elvárások:

· A megvalósításban résztvevő grafikus szakember legalább 5 év arculattervezési munkák során szerzett tapasztalattal rendelkezzen.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a megvalósításban résztvevő grafikus szakember rendelkezik legalább 5 év arculattervezési munkák során szerzett tapasztalattal.

A pályázat benyújtásakor az alkotó vagy alkotói csoportosulás:

· nevezzen meg minimum 3 referenciamunkát, amelyet arculati eljárások, kézikönyvek megalkotásában vagy grafikai tervezésben végzett, melyek közül legalább 1 a kutatás-fejlesztés területére vonatkozzon.

 

A sikeres pályázat szerződéskötése után az elkészítésre 30 nap áll rendelkezésre. Az első egyeztető anyagot 15 nap után véleményeztetni kell.

 

 

Pályázat száma: TÁMOP-4.2.2/C-11/1/KONV-2012-0013 (FuturICT.hu) azonosítószámú projekt

 

Témaszám: 2755 0U755

 

Maximális keretösszeg (nem kötelező megjelölni): bruttó 300.000.- Ft


Bírálati szempontok:

A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét egy összegben bruttó Forintban kérjük megadni.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, a leigazolt teljesítést követően.

 



[1] Az arculathordozó eszköz(ök) részletes szöveges tartalma a sikeres pályázat elbírálása után 5 napon belül a szakmai kapcsolattartóval egyeztetendő.

[2] Az arculathordozó eszköz(ök) részletes szöveges tartalma a sikeres pályázat elbírálása után 5 napon belül a szakmai kapcsolattartóval egyeztetendő.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Agócsi Lilla, projektasszisztens SZTE Rektori Hivatal
TÁMOP 4.2.2.C FuturICT.hu Projekt Iroda, tel: +36 (62) 546-959, +36 (62) 544-000/6959, fax:

email: agocsi@knret.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Intelprint Kft.
Nyertes ajánlati ár: 292 100,-Ft+ÁFA