Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PSZ01770

Az Ajánlattételi felhívás módosításra került!!! A módosítással érintett rész: "A felsőoktatási intézmény részére végzett társadalomtudományi kutatás, illetve innováció kutatási szolgáltatás referenciák, felsőoktatási intézmény tulajdonában álló, KKK-

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Rektori hivatal Stratégiai Igazgatóság részére, az SEE program keretein belül megvalósuló „Facilitating Responsible Innovation in SEE countries” című projektben „Innovációs témájú Társadalomtudományi kutatás”
2012. december 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PSZ01770

Ajánlattételi határidő: 2012. december 20 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. augusztus 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

Innovációs témájú társadalomtudományi kutatás elvégzése a megrendelővel folyamatos szakmai konzultációt folytatva az alábbi területeken:

A “Responsible Innovation” keretfeltételeinek meghatározása a Dél-alföldi Régióban

A feladat típusa: alkalmazott kutatás, elméleti jelleg

A feladat keretében elvégzett tevékenységek:

- A responsible innovation tudományos háttere: a responsible innovation fogalomkörének szakirodalmi háttérkutatással történő tudományos igényességű definiálása, azon fogalmi platform kialakítása, amit a project partnerek a project során használni fognak. A tevékenység során a szolgáltató szakirodalom kutatást végez, szintetizálja a feltárt szakirodalmakat, és definíciókat. Feltárja a definíciók közös pontjait, és javaslatot tesz a project során használandó közös responsible innovation fogalomra. Ugyancsak a szakirodalom kutatás eredményeképpen feltárja a responsible innovation azon elemeit, amelyek a leginkább jellemzőek rá. Kutatási output: Minimum 30 oldal terjedelmű Report on Responsible innovation definition and key elements c. szakértői tanulmány

- megalapozó jellegű primer kutatások: kérdőív, lekérdezési módszertan és interjúváz fejlesztés, kérdőíves felmérés elvégzése az innovatív aktorokon, mélyinterjú elvégzése a stakeholdereken, Kutatási output: minimum 7 interjú és minimum 50 kérdőív.

- A responsible innovation dél-aldöldi jellegzetességeinek feltárása: a részfeladat során az első részfeladat keretén belül definiált responsible innovation elemek jelenlétét kell feltárni a dél-alföldi régióban. Fel kell tárni a stakeholdereket, meg kell határozni ezek jelenlegi pozícióját és azon fejlesztendő területeket, amelyek a régióban a responsible innovatoin területén beavatkozást igényelnek. Kutatási output: Minimum 30 oldal terjedelmű Dél-alföld helyzete c. szakértői tanulmány

- Összesítő tanulmány elkészítése: a partnerektől beérkező regionális tanulmányok szintézise. Kutatási output: Összesítő tanulmány c. szakértői tanulmány

- Dél-alföldi operatív terv elkészítése Kutatási output: Dél-alföldi operatív terv c. szakértői tanulmány

- Összesítő tanulmány elkészítése: a partnerektől beérkező operatív tervek szintézise. Kutatási output: Összesített tervek c. szakértői tanulmány

- Ezen kívül legjobb gyakorlatokat kell azonosítani, és ezek kapcsolódási pontjait a dél-alföldi kiinduló helyzethez. Kutatási output: Minimum 30 oldal terjedelmű Legjobb gyakorlatok c. szakértői tanulmány

 

Maximális keretösszeg: nettó 4.410.000,- Ft

 

Pályázati forrás: SEE/D/0252/1.3/X, „Facilitating Responsible Innovation in SEE countries” projekt.

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat
bírálati szempont súlyszám leírás
legalacsonyabb összegű ajánlati ár 4

Ajánlati ár: ……….. nettó Ft+Áfa

A legalacsonyabb árat adó ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.

Ajánlattevő rendelkezik-e felsőoktatási intézmény részére, 1 szerződés alapján végzett társadalomtudományi kutatással, amelynek az ellenértéke minimum 5 millió Ft+Áfa volt: igen, vagy nem 1

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot a felsőoktatási intézmény részére végzett társadalomtudományi kutatásáról. A referencia felsőoktatási intézmény tulajdonában álló, KKK- vagy RET-jogutód nonprofit gazdasági szervezet részére elvégzett társadalomtudományi kutatással is igazolható.
































































































































Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.
































































































































Ajánlatkérő az igen válaszra 10 pontot, a nem válaszra pedig 0 pontot ad, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő rendelkezik-e a Dél-alföld innovációs potenciáljának felmérésében szerezett tapasztalattal: igen, vagy nem 1

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti tapasztalattal, a konkrét kutatás megnevezésével.
































































































































Ajánlatkérő az igen válaszra 10 pontot, a nem válaszra pedig 0 pontot ad, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő vett-e részt legalább három országot érintő innovációs tárgyú projektben: igen, vagy nem 1

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon a részvételről, a konkrét projekt/ek címének és azonosítójának megadásával.
































































































































Ajánlatkérő az igen válaszra 10 pontot, a nem válaszra pedig 0 pontot ad, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.
Ajánlattevő rendelkezik-e legalább három, az ajánlatában bemutatott szakértő/szakértők által készített innovációs tárgyú tanulmánnyal: igen, vagy nem 1

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fenti tanulmányokkal, a tanulmányok szerzőjének és pontos címének megadásával.
































































































































Ajánlatkérő az igen válaszra 10 pontot, a nem válaszra pedig 0 pontot ad, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot minimum 1 db sikerrel megvalósított innováció kutatási szolgáltatásról, amelyet felsőoktatási intézmény számára nyújtott. A referencia felsőoktatási intézmény tulajdonában álló, KKK- vagy RET-jogutód nonprofit gazdasági szervezet részére elvégzett innováció kutatási szolgáltatással is igazolható.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

  • Alkalmassági feltétel (2): Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt vezető kutatási szakértőt önéletrajzának csatolásával, aki rendelkezik közgazdász diplomával, illetve minimum 5 év kutatási gyakorlattal.

Figyelem! A bemutatott szakértő aláírt önéletrajza (Europass formátumban) és a diploma másolata kötelezően csatolandó az ajánlathoz.

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a kiírás tárgyát képező feladatok elvégzéséről 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE teljesítésigazolást követően, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Imreh Szabolcs dr., adjunktus SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-500, +36 (62) 544-000/4500, +36 (62) 544-146, +36 (62) 544-000/4146

email: iszabi@eco.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Laser Consult kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 410 000,-Ft+ÁFA