Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2013  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02242
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Meleg égövi növénygyűjtemény üvegházának felújítása a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében” című ( KEOP-3.1.2/2F/-09-11-2013-0004) pályázat keretében megvalósuló üvegház kivitelezésénél, műszaki ellenőri feladat ellátása.
2013. május 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02242

Ajánlattételi határidő: 2013. május 22 08:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 130 naptári nap, valamint az 1 éves garanciális bejárás lebonyolításával kapcsolatos idő, illetve a meghatározott projekt keretei között megvalósuló létesítmény garanciális időszakának vége.

A beszerzés rövid ismertetője:


A feladat, a Szegedi Tudományegyetem Füvészkert (Szeged, Lövölde u. 42.) növényház felújítás kiviteli munkáinak műszaki ellenőrzése.


A munka a KEOP-3.1.2/2F/-09-11-2013-0004 pályázat 100 %-os támogatásával készül, szállítói finanszírozással.

A kivitelezés a TOP-KVALITÁS Tervező és Szolgáltató Kft. által készített kiviteli tervek alapján fog történni, melyet a nyertes pályázó számára elektronikus formában (CD-n) adunk át. A pályázók árajánlataikat a tervdokumentáció műszaki leírásai alapján adhatják meg. A műszaki leírások az oldalon letölthetők. A kivitelezés építési engedély köteles tevékenység, a Füvészkert természetvédelmi terület.

 

A pályázóknak ajánlatot teljes körűen, a kivitelezés során minden érintett szakágra (építész, gépész, elektromos) kiterjedő műszaki ellenőri tevékenységre kell adni.

 

A műszaki ellenőri feladatokat felsőfokú műszaki ellenőri képesítéssel rendelkező szakemberek láthatják el.

 

A kivitelezés becsült értéke: nettó 186.000.000 Ft.

 

A kivitelezés várható időtartama: 130 naptári nap.

 

A műszaki ellenőri feladatok a 191/2009 (IX.15) Korm. rendelet előírásain túl kiterjednek a Támogató / Közreműködő Szervezet által megkövetelt feladatok elvégzésére is (Pl.: bejelentési, jelentéstételi, tájékoztatási kötelezettségek…), valamint a kivitelezés során a kooperációk lebonyolítása és jegyzőkönyvvezetés, valamint a 1 éves garanciális bejárás lebonyolítása és dokumentálása.

 

Számlázás: 1 rész számla és 1 végszámla nyújtható be, ami szállítói kifizetésben kerül kifizetésre.

 
Az ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy a kivitelezés alapjául szolgáló pályázat pozitív támogatási döntése megszületett, de a Támogatási Szerződés aláírása még nem történt meg. A kivitelezés és a műszaki ellenőri tevékenység csak a Támogatási Szerződés aláírása után kezdődhet meg. Amennyiben ez 2013. július 15. napig nem történik meg, úgy az ajánlatkérő az eljárást eredménytelenné nyilvánítja, illetve a már megkötött szerződéstől eláll, ez utóbbi esetben a nyertes ajánlattevő semmilyen követeléssel a megrendelő felé nem élhet.

 

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltételek:

 

1, Ajánlattevők rendelkezzenek felsőfokú építész, gépész, villamos műszaki ellenőri végzettséggel

2, Rendelkezzenek érvényes kamarai azonosítóval. A szakmai jogosultságokat igazoló Kamarai határozatok másolatai csatolandók!

3, Rendelkezzenek legalább 5 éves szakmai gyakorlattal.

4, Végzett az elmúlt 36 hónapban legalább 1 db, legalább nettó 75 millió forint kivitelezési értékű, építési beruházás megvalósításában műszaki ellenőri szolgáltatást.

5, Referenciaigazolásokat a munka pontos megnevezésével és kapcsolattartó személy elérhetőségével adja meg.

6, Végzett üvegház építésénél műszaki ellenőri szolgáltatást.

 

 Az eljárásban nem lehet ajánlattevő, alvállalkozó aki


a) Végelszámolás alatt áll, vagy vonatkozásában csődeljárás elrendeléséről szóló bírósági végzést közzétettek, vagy az ellene indított felszámolási eljárást jogerősen elrendelték.


b) Olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tagja, vagy vezető tisztségviselője gazdasági, illetőleg szakmai tevékenységével kapcsolatban jogerős bírósági ítéletben megállapított bűncselekményt követett el, amíg a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól nem mentesült; illetőleg olyan gazdálkodó szervezet, amelynek tevékenységét a jogi személlyel szemben alkalmazható büntetőjogi intézkedésekről szóló 2001. évi CIV. törvény 5. §-a (2) bekezdésének b), illetőleg g) pontja alapján a bíróság jogerős ítéletében korlátozta, az eltiltás ideje alatt, illetőleg ha az ajánlattevő tevékenységét más bíróság hasonló okból és módon jogerősen korlátozta.


c) A közbeszerzési eljárásokban való részvételtől jogerősen eltiltásra került, az eltiltás ideje alatt.


d) Egy évnél régebben lejárt adó-, vámfizetési vagy társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségének nem tett eleget, kivéve, ha megfizetésére halasztást kapott.


e) Korábbi – három évnél nem régebben lezárult – közbeszerzési és egyéb pályázati eljárásban hamis adatot szolgáltatott és ezért az eljárásból kizárták, illetőleg a hamisadat szolgáltatását jogerősen megállapították, a jogerősen megállapított időtartam végéig.

 

Figyelem! Ajánlattevő nyilatkozzon, hogy a fenti kizáró okok hatálya alatt nem áll.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

nettó összeg:………………………..,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft


A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik.

A kivitelezés ellenértékét a Megrendelő az igazolt teljesítést követően, számla ellenében a 306/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 14. § szerinti határidőn belül átutalással teljesíti. (mellékelt szerződés tervezet).

A megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS tervezet.docx
SZTE Fuveszkert gepesz muleiras.doc
SZTE Fuveszkert-elektromos muszaki leiras-2013-02-04.doc
SZTE-Fuveszkert_építész-muleiras.doc
SZTE-Fuveszkert_Kiviteli-statika-MULEIRAS_13-01-31.doc
SZTE-Fuveszkert-mi nem keszul-2013-01-30.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kiss Tibor, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-330, +36 (62) 544-000/4330

email: kiss.tibor@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: SZEKÉSZ Kft. (Szeged, Budai Nagy Antal u. 60.)
Nyertes ajánlati ár: 920 000,-Ft+ÁFA