Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM03125
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE TIK-ben (Szeged, Ady tér 10.) található klíma és szellőző berendezések, a hozzájuk tartózó csőhálózat és szerelvények, valamit az épület vízhálózatának karbantartási, javítási munkái.
2014. február 21.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM03125

Ajánlattételi határidő: 2014. február 28 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötéstől számított 12 hónap, az 1. számú melléklet alapján.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE TIK-ben (Szeged, Ady tér 10.) található klíma és szellőző berendezések, a hozzájuk tartózó csőhálózat és szerelvények, valamit az épület vízhálózatának karbantartási, javítási munkái.

 

Pályázatot csak az nyújthat be, aki az SZTE TIK-ben, a személyes bejáráson, felmérésen részt vesz, a helyszínt megtekinti, az SZTE TIK műszaki munkatársai által biztosított dokumentációkat megtekinti, tudomásul veszi, azokat a pályázatának elkészítésénél figyelembe veszi!

 

Műszaki tartalma:

 

Az SZTE TIK-ben található klíma és szellőző berendezések, a hozzájuk tartózó csőhálózat és szerelvények, valamit az épület vízhálózatának karbantartási, javítási munkái az alábbiak szerint:

 

- A folyadékhűtő berendezések karbantartása

- Rendszeres szivárgásmentességi vizsgálat elvégzése bejelentése 310/2008. (XII. 20.) Korm. rendelet szerint

- A fűtési csővezetékek illetve szerelvények karbantartása

- A hűtési csővezetékek illetve szerelvények karbantartása

- Légtechnikai gépek karbantartása

- Fan-coilok karbantartása

- Helyiségklímák (Split klímák) karbantartása

- A vízellátás, csatornázás, tűzivíz-ellátás berendezéseinek karbantartása

 

- Az elvégezendő munkák részletes leírását az 1. sz. melléklet tartalmazza.

 

Egyéb feltételek:

- Pályázó vállalja, hogy az 1. sz. melléklet alapján elvégzi a karbantartási, ellenőrzési munkákat melynek során a mind a karbantartást, ellenőrzést és az esetlegesen feltárt hibákat dokumentálja, utóbbiakat költségtől függően javítja vagy a javítási javaslatát a dokumentumban megteszi; a javítási költségek elszámolását a nyertes pályázóval kötött Vállalkozási szerződés szabályozza.

- Pályázó vállalja, hogy minden karbantartási, ellenőrzési, javítási munkát az SZTE TIK műszaki munkatársai jelenlétében dokumentál.

- A pályázatban a felsorolt munkákra egy évre értendő egyösszegű vállalási árat kell megadni!

- pályázatban az év minden napjára vonatkozó 24 órás rendelkezésre állás árat is meg kell adni!

- Legalább 3 referenciahely megjelölését kérjük kontaktszeméllyel, ahol Pályázó a kiírás szerinti gépek, rendszerek és berendezések karbantartási munkáit végzete az elmúlt 2 évben, évenként nettó 2-2 millió Ft értékben.

- Pályázó alkalmazásában álló 1 fő mérnök munkatárs, szakmai önéletrajzát kérjük csatolni!

- Vagy Pályázó alkalmazásában álló vagy Alvállalkozójának alkalmazásában álló 1 fő 310/2008. (XII. 20.) Korm. rendelet szerinti I. kategóriával rendelkező szakember, vizsgabizonyítványt kérjük csatolni!

- Az elvégzett munkákra vállalt garanciát a pályázatban kérjük feltüntetni!

- Pályázó biztosítja, vállalja, hogy munkavállalóit munkavédelmi oktatásban részesíti!

- Pályázó vállalja, hogy a munkákat az SZTE TIK nyitva tartását, rendezvényeket, tanórákat, és az irodai munkavégzést figyelembe véve végzi, hiszen a munkák egyes részei nyitva tartási időn túl vagy hétvégén végezhető el. A munkák időpontjait minden esetben előzetesen egyeztetni kell az SZTE TIK műszaki munkatársaival!

 

Pályázatot a Pályázati adatlapon kell benyújtani!

 

A Szegedi Tudományegyetem fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a nyertes pályázó a kiértesítéstől számított 8 munkanapon belül nem küldi meg az aláírt Vállalkozási szerződést, a pályáztatási eljárást érvénytelennek tekinti.

 

A vállalási ár megadása:

 

1. SZTE TIK-ben található klíma és szellőző berendezések, a hozzájuk tartózó csőhálózat és szerelvények, valamit az épület vízhálózatának karbantartási, javítási munkáinak díja:

………………..…………………Ft+Áfa

2. Az év minden napjára vonatkozó 24 órás rendelkezésre állásának díja:

……………..……………………Ft+Áfa

 

A pályázó által megajánlott pályázati vállalási ár mindösszesen

az „SZTE TIK-ben található klíma és szellőző berendezések, a hozzájuk tartózó csőhálózat és szerelvények, valamit az épület vízhálózatának karbantartási, javítási munkái” ajánlattételi felhívására:

………………………….…………………………….Ft+Áfa

 

Helyszíni bejárás helye és időpontja:

SZTE TIK (Szeged, Ady tér 10). főbejárata

2014. február 25. 10:00

 

Számlázási feltételek:

 

A megfelelő mérési eredmény, számlázási előfeltétel!

A számla fizetése utalással történik.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
SZTE_TIK_gepeszeti_karbantartas_1_sz_melleklet.DOC
SZTE_TIK_palyazati_adatlap_karbantartas_gepeszeti_final.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: ENTA Kft. (Szeged, Csongrádi sgt. 20.)
Nyertes ajánlati ár: 5 376 000,-Ft+ÁFA