Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM0003

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika tanterem épülete (Szeged, Korányi fasor 10-11.) egyes ablakainak cseréire építési engedélyes és kiviteli tervek készítése


 

2012. január 04.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM0003

Ajánlattételi határidő: 2012.01.16. 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: engedélyes tervek: 21 naptári nap, kiviteli tervek: 14 naptári nap.

Előteljesítést elfogadunk.

A feladat rövid ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvostudományi Kar Szemészeti Klinikájának tanterme (Szeged, Korányi fasor 10-11.) homlokzati nyílászáróinak cseréire építési és kivitelezési tervek készítése.

 

A Szemészeti Klinika és a tanterem műemlék jellegű területen álló, helyi védett épületegyüttes. Ennek megfelelően az elsőfokú engedélyező hatóság a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési Irodája, míg szakhatóságként többek között a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Szegedi Regionális Irodája fog közreműködni.

 

A tanterem fém bejárati portálja és a fa szerkezetű homlokzati ablakai elöregedtek, esztétikailag, hőtechnikailag és biztonságos használhatóságukat tekintve is megértek a cserére. A nyílászárókat a szakhatóságok által előírt anyagú, színű és osztású de mindenképpen hőszigetelt üvegezésű szerkezetűekre kívánjuk cseréltetni.

 

Érintett nyílászárók/homlokzatok:

A nyugati homlokzaton a tanterem bejárati portálja (1db), annak két oldalán lévő földszinti ablakok (2db) és az emeleti vizesblokkok ablakai (5db)

A déli homlokzat (Tisza Lajos krt. felől) összes ablaka (2 szinten 5-5 db)

A keleti homlokzat (Tisza felől) lépcsőház-pihenő összetett ablaka (1db)

 

A tervezési munkához segítségül szintenkénti, egyszerűsített alaprajzot tudunk szolgáltatni, melyek innen letölthetőek:


Alagsor, magasföldszint, 1.emelet, 2.emelet, 3.emelet, padlástér.


Az épületről homlokzati rajzok nem állnak rendelkezésre.

 

Az építési engedélyezési tervdokumentációt 10 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni. Az engedélyes terveket tervtanácsi jóváhagyással és az érintett közreműködő szakhatóságokkal való egyeztetésekkel szükséges megvalósítani.

Az építési engedélyes tervdokumentáció elkészítésének határideje: 21 naptári nap (de ebbe nem számít bele a tervtanács alatt töltött idő)

 

A kivitelezési tervdokumentáció elkészítésének határideje, a jogerős építési engedély kézhezvételétől számított 14 naptári nap. A kivitelezési tervdokumentációt 5 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni.

A kiviteli tervdokumentációnak tartalmaznia kell tételes árazatlan és árazott (1példány) költségvetést is.

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

A tervező egy rész és egy végszámlát nyújthat be. A rész-számla az engedélyes tervek hiánytalan átadásakor nyújtható be, melynek összege a teljes vállalási összeg 60%-a. A végszámla a kiviteli tervek hiánytalan átadásakor nyújtható be, melynek összege a teljes vállalási összeg 40%-a.

 

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel. Kérjük az e-mailben küldött ajánlatokban is megadni az ajánlattevő pontos beazonosításához szükséges adatokat, elérhetőségeket, valamint feltüntetni a tárgyban az ajánlat sorszámát.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter Tel.: 30/371-7517

koszo.peter@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: PERFORMA STÚDIÓ Bt. (6630 Mindszent, Árpád u. 12.)

Nyertes ajánlati ár: 100.000,-Ft+Áfa