Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2011  --  Műszaki és Létesítménygazdálkodási Iroda
Ajánlattételi felhívás: SZTE/2011/PM0013

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: GÁZ ÉS GŐZRENDSZERI MUNKÁK

2011. június 09.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2011/PM0013

Ajánlattételi határidő: 2011. június 22. 12,00 óra

Befejezési határidő: 2011. szeptember 30.

Műszaki ellenőr: Borbély Attila kazánüzem vezető Tel:06 30 3717512

Turai István energetikus Tel: 06 30 362 3185

A munka rövid ismertetése:

Központi Labor Bunsen égők gázrendszerének helyreállítása:

Az épületben lévő összesen 24 db bunsen égő, flexibilis gáz bekötő tömlőjének cseréje (pentánállóra – műbizonylatolt csőanyag!), a tömlők rögzítő bilincseivel együtt. A bunsen égők elé 1-1 db hőre záró szerelvény beépítése. A bunsen égők előtti golyós elzáró szerelvények szükség szerinti cseréje. A meglévő 1 db gáz gyorszár elbontása, passzdarab beépítése. 8 db új égésbiztosítóval és piezo gyújtással ellátott bunsen égő beépítése.

A Vállalkozó további feladata:

A gázrendszer átalakításával érintett meglévő rendszer (terv készítés a vállalkozó feladata) hatósági gáz nyomáspróbája és átadása. Átadási dokumentáció készítése.

100 m3 feletti gázmérők távleolvasása:

A jelenlegi rendszer rossz elérhetősége, sebessége valamint adat felhasználási problémái miatt használhatatlan. Ezért szükséges a saját távleolvasási rendszer kiépítése. Olyan adattovábbító rendszer kiépítése szükséges, melyet a területi földgázelosztó engedélyes elfogad (illetve saját maga is használ). Az adatok továbbítása internetes hálózaton keresztül történik, hozzáférésre az adott fogyasztási hely bejelentési illetékese (csak a saját bejelentés megtekintésére jogosult), illetve az Energetikai Osztály illetékesei (minden mérési pontra vonatkozólag) jogosultak. A mérést kezelő program azonos jellemzőkkel rendelkezzen, mint amit földgázelosztó engedélyes használ (pl. FIORENTINI „Sólyomszem kiolvasó és kezelő program”)

Mérési pontok: Központi Kazánház, ÁOK Oktatástechnikai Központ, Biológiai épület, volt II. Kórház, Károlyi Kollégium, Ságvári Endre Általános Iskola, SZTE Sportközpont, Ady téri épület, J. A. Tanulmányi és Informatikai Központ, MGK Főépület.

Az engedélyezési terv készítése és engedélyeztetése a vállalkozó feladata.

Mind a két esetben konkrét költség kimunkálást kell a Vállalkozónak beadnia.

A pályáztatott tevékenységet épületenkénti külön-külön számlával kell elszámolni!

Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság 6722 Szeged, Szentháromság utca 34. I. emelet Titkárság, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül (fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu) is pdf formátumban (a tárgy mezőben kérjük feltüntetni az ajánlat sorszámát), a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő műszaki háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

A pályázat nyertese: Thermo Szerviz Kft.

Vállalási ár: 10 993 197 Br. Ft.