Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2012  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (anyagok, eszközök)
Ajánlattételi felhívás:SZTE/2012/PB0013

Ajánlattételi felhívás
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.
A beszerzés tárgya:

„OEP finanszírozás monitoringja és egészségügyi szaktanácsadás”

2012. január 12.

Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB0013
Ajánlattételi határidő: 2012.01.19. 16.00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. január. – 2012. július.
A beszerzés rövid ismertetése:
„OEP finanszírozás monitoringja és egészségügyi szaktanácsadás"

• Az SZTE telephelyein és szervezeti egységeiben elvégzi az OEP által megjelölt tevékenységi körön belül elvégzett ellátás eseteivel kapcsolatos eljárások számbavételét, dokumentációs felülvizsgálatát, valamint azok okirati megfelelőségét, továbbá ezen adatok pénzügyi elszámolásának monitoringja.
• Az SZTE fekvőbeteg ellátásával kapcsolatos teljesítmények finanszírozásának monitoringja, szaktanácsadás a betegút menedzsment teljes vertikumában.

Az ajánlattevőnek rendelkeznie kell megfelelő szakemberekkel, és referenciákkal, melyet az ajánlatában részletesen ismertetnie kell.
Az ajánlattevőnek ajánlatában nettó havidíjra kell ajánlatot adnia, mely lehet fix vagy változó, illetve ennek kombinációja. A kapcsolattartásból eredő költségek az ajánlattevőt terhelik. Az ajánlattevőnek a feladat ellátása érdekében ebben a felhívásban havonta minimum 40 óra rendelkezésre állást is biztosítani kell képviselői által.


Egyetemünk a számlát csak utólag, az Önök által megadott számlaszámra fizeti ki!!


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Érvényes ajánlat eljuttatható e-mailen keresztül is pdf formátumban, a felhívásban közzétett e-mail címre és határidőre történő megküldéssel.

További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, SZTE GMF Logisztikai Beszerzési Iroda (irodavezető)., szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója:
Név:
Majó Zoltán dr.
Telefon:
+36 (62) 544-693, +36 (62) 544-000/4693
+36 (62) 546-610, +36 (62) 544-000/6610
Tanszék vagy intézet:
SZTE GMF
Beosztás:
főigazgató
Email cím:
majo.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.