Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2016  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ07026
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított hatvannegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2016. július 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ07026

Ajánlattételi határidő: 2016. július 15 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. július 25-30.; 2. részajánlati kör: 2016. szeptember 04.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
  • Időpont: 2016. július 25-30.
  • Tervezetten 35 fő részére reggeli, meleg ebéd, és meleg vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:

Nap

Reggeli

Ebéd

Vacsora

2016. 07. 25. hétfő

 

x

x

2016. 07. 26. kedd

x

x

x

2016. 07. 27. szerda

x

x

x

2016. 07. 28. csütörtök

x

x

x

2016. 07. 29. péntek

x

x

x

2016. 07. 30. szombat

x

 

 

  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
  • Helyszínek:
    • Vacsorák: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
    • Reggelik, ebédek: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt.1.
  • Tervezett reggelik:
    • 2016. 07. 26.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 27.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *1 pár/fő főtt virsli mustárral és ketchuppal, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 28.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *paraszt tál: füstölt kolbász, sonka, szelőmájas, bacon szalonna, kőrözött, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *lila hagyma, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 29.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *Erdélyi tojásrántotta (tojás, kolozsvári szalonna, füstölt kolbász karika, lila hagyma, paprika, paradicsom, sajt reszelve), *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 30.: *1 db/fő szívószálas juice (2 dl-es), *3 db/fő pick szalámis és sonkás nagy zsemlés szendvics vegyesen, *kockasajt, *poharas joghurt/kefír, *müzli szelet, *sport szelet, személyenként csomagolva
  • Tervezett ebédek:
    • 2016. 07. 25.: *3 db/fő szendvics bagettből (pick szalámis, sonkás, vegetáriánus), *cézár saláta, *3 dl/fő juice (min. 50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 26.: *tárkonyos pulykaragu leves, *füstölt sajt-sonkával töltött sertés karaj petrezselymes burgonyával, *idei vegyes saláta, *zserbó szelet, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 27.: *hideg gyümölcs leves tejszínhabbal, *fűszeres mozarellával töltött pulykamell párizsiasan olaszos pennével, *paradicsom saláta, *fagylalt kehely, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 28.: *erdélyi húsgombóc csorba leves, *mexikói rakott makaróni grillezett zöldségekkel kemencében sütve, *házi vegyes kompót, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
    • 2016. 07. 29.: *sajtkrém leves 3 sajttal, *hawai pulykamell burgonyapürével, *őszibarackkal töltött túrógombóc öntettel, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
  • Tervezett vacsorák:
    • 2016. 07. 25.: *gödöllői csirkecomb burgonyapürével, *tejfölös uborka saláta, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
    • 2016. 07. 26.: *milánói makaróni, *görög és sárga dinnye, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
    • 2016. 07. 27.: *mátrai borzas csirkemell, *majonézes burgonya saláta, *őszibarackos gyümölcskrém pohárban, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
    • 2016. 07. 28.: *marhapörkölt galuskával/főtt burgonyával, *házi vegyes savanyúság, *házi kenyér, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
    • 2016. 07. 29.: *vaslapon sült döngölt csirkecomb, *görög saláta, *piskótatekercs, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
  • Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes menüt is kell tudnia biztosítani.
  • A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
  • Az ételeket porcelán tányérban, a leveseket tálakban, szabadszedéssel, az italokat üveg/porcelán poharakban kell felszolgálni.

 

2. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanévnyitó Ünnepség”
  • Időpont: 2016. szeptember 04.
  • 2016. szeptember 04-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: marhapörkölt, szárnyas és sertés töltött hús rántva/natúr, valamint vegetáriánus ételt: rántott gomba, rántott cukkini, rántott sajt, rántott karfiol vegyesen; *köretek: rizs, petrezselymes burgonya, nokedli; *2 féle saláta: friss zöldsaláta, savanyú uborka; *tartármártás; *kenyér; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: vegyes édes aprósütemény, többféle mini rétes; *1 dl pezsgő/fő (BB, vagy Törley félszáraz/félédes/alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 428 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 69 000,-Ft+ÁFA

labor1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő