2016. július 12.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2016/PSZ07026
Ajánlattételi határidő: 2016. július 15 13:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2016. július 25-30.; 2. részajánlati kör: 2016. szeptember 04.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Tehetséggondozási tábor”
- Időpont: 2016. július 25-30.
- Tervezetten 35 fő részére reggeli, meleg ebéd, és meleg vacsora biztosítása. Az étkezések megoszlása a hat napos tábor ideje alatt:
Nap
|
Reggeli
|
Ebéd
|
Vacsora
|
2016. 07. 25. hétfő
|
|
x
|
x
|
2016. 07. 26. kedd
|
x
|
x
|
x
|
2016. 07. 27. szerda
|
x
|
x
|
x
|
2016. 07. 28. csütörtök
|
x
|
x
|
x
|
2016. 07. 29. péntek
|
x
|
x
|
x
|
2016. 07. 30. szombat
|
x
|
|
|
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Az ételek menütányéros, vagy svédasztalos formában szolgálhatóak fel. Előre csomagolt, felmelegítendő ételkínálat nem megfelelő!
- Helyszínek:
- Vacsorák: SZTE Móra Ferenc Kollégium - 6726 Szeged, Közép fasor 31-33.
- Reggelik, ebédek: SZTE Gazdaságtudományi Kar - 6722 Szeged, Kálvária sgt.1.
-
Tervezett reggelik:
- 2016. 07. 26.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *sajt, *vaj, *dzsem, *müzli, *téliszalámi, *csirkemell sonka, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 27.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *1 pár/fő főtt virsli mustárral és ketchuppal, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 28.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *paraszt tál: füstölt kolbász, sonka, szelőmájas, bacon szalonna, kőrözött, *főtt tojás, *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *lila hagyma, *paradicsom, *paprika, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 29.: *juice (min. 50 %-os), *tea, *kakaó, *tej, *méz, *vaj, *dzsem, *müzli, *Erdélyi tojásrántotta (tojás, kolozsvári szalonna, füstölt kolbász karika, lila hagyma, paprika, paradicsom, sajt reszelve), *poharas joghurt/kefír, *péksütemény, *szeletelt kenyér, *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 30.: *1 db/fő szívószálas juice (2 dl-es), *3 db/fő pick szalámis és sonkás nagy zsemlés szendvics vegyesen, *kockasajt, *poharas joghurt/kefír, *müzli szelet, *sport szelet, személyenként csomagolva
-
Tervezett ebédek:
- 2016. 07. 25.: *3 db/fő szendvics bagettből (pick szalámis, sonkás, vegetáriánus), *cézár saláta, *3 dl/fő juice (min. 50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 26.: *tárkonyos pulykaragu leves, *füstölt sajt-sonkával töltött sertés karaj petrezselymes burgonyával, *idei vegyes saláta, *zserbó szelet, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 27.: *hideg gyümölcs leves tejszínhabbal, *fűszeres mozarellával töltött pulykamell párizsiasan olaszos pennével, *paradicsom saláta, *fagylalt kehely, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 28.: *erdélyi húsgombóc csorba leves, *mexikói rakott makaróni grillezett zöldségekkel kemencében sütve, *házi vegyes kompót, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
- 2016. 07. 29.: *sajtkrém leves 3 sajttal, *hawai pulykamell burgonyapürével, *őszibarackkal töltött túrógombóc öntettel, *3 dl/fő juice (min.50 %-os), *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával), *frissen főzött pressó kávé (nem termoszos)
-
Tervezett vacsorák:
- 2016. 07. 25.: *gödöllői csirkecomb burgonyapürével, *tejfölös uborka saláta, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2016. 07. 26.: *milánói makaróni, *görög és sárga dinnye, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2016. 07. 27.: *mátrai borzas csirkemell, *majonézes burgonya saláta, *őszibarackos gyümölcskrém pohárban, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2016. 07. 28.: *marhapörkölt galuskával/főtt burgonyával, *házi vegyes savanyúság, *házi kenyér, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- 2016. 07. 29.: *vaslapon sült döngölt csirkecomb, *görög saláta, *piskótatekercs, *ásványvíz (szénsavas és mentes citromkarikával)
- Figyelem! Vállalkozónak igény esetén vegetáriánus, diétás, tejmentes, gluténmentes menüt is kell tudnia biztosítani.
- A megadott menüsoroktól csak a szervező előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges eltérni.
- Az ételeket porcelán tányérban, a leveseket tálakban, szabadszedéssel, az italokat üveg/porcelán poharakban kell felszolgálni.
2. részajánlati kör:
SZTE JGYPK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Tanévnyitó Ünnepség”
- Időpont: 2016. szeptember 04.
- 2016. szeptember 04-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel: marhapörkölt, szárnyas és sertés töltött hús rántva/natúr, valamint vegetáriánus ételt: rántott gomba, rántott cukkini, rántott sajt, rántott karfiol vegyesen; *köretek: rizs, petrezselymes burgonya, nokedli; *2 féle saláta: friss zöldsaláta, savanyú uborka; *tartármártás; *kenyér; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert: vegyes édes aprósütemény, többféle mini rétes; *1 dl pezsgő/fő (BB, vagy Törley félszáraz/félédes/alkoholmentes); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE GSZ Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Beszerzési és Szolgáltatási Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 428 750,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 69 000,-Ft+ÁFA