2016. január 12.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2016/PSZ06031
Ajánlattételi határidő: 2015. október 28 11:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. november 02.; 2. részajánlati kör: 2015. november 06.; 3. részajánlati kör: 2015. november 07.; 4. részajánlati kör: 2015. november 11.; 5. részajánlati kör: 2015. november 14-15.; 6. részajánlati kör: 2015. november 19.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Kerekasztal beszélgetés válságok gazdasági és társadalmi hatásairól”
- Időpontok: 2015. november 02.
- 2015. november 02-án tervezetten 19:30-22:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Gazdaságtudományi Kar épület - 6722 Szeged, Kálvária sugárút 1.
-
Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle hideg saláta: Görög saláta, Jércemell saláta, Olasz tészta saláta; *hideg előételek: Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell, Rozmaringos csirkecombok csibemájjal töltve, Parajos pulykamell rolád fokhagymás köntösben, Mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, Narancsos jércemellfilé, Brokkolis sajtfalatok; *meleg főételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve, Csőben sült karfiol pirított füstölt sajttal; *köretek: Tejszínes burgonya püré, Petrezselymes rizs; *desszert: Diós-meggyes palacsinta rumos csokiöntettel; *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Közkapcsolati Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny Döntő”
- Időpont: 2015. november 06.
- 2015. november 06-én tervezetten 7:00-8:15 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsreggeli lebonyolítása tervezetten 220 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - 6720 Szeged, Dóm tér 13.
-
Szendvicsreggeli: *4 db szendvics/fő (legalább 4 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus, körözöttes) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *1 db töltött croissant/fő; *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú,). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
3. részajánlati kör:
SZTE Rektori Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE Egyetem Napja”
- Időpont: 2015. november 07.
- 2015. november 07-én tervezetten 9:30-11:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére, tervezetten (bekészítés) 10:00-11:00 (leszedés) óra és (bekészítés) 12:00-13:00 óra között (leszedés 14:00 óra) 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) büfé biztosítása bekészítéssel, alkalmanként tervezetten 36 fő részére, valamint 9:00 órára bekészítéssel 14 db 0,25 l-es kiszerelésű ásványvíz biztosítása (13 db a főasztalra, 1 db a pulpitusra bekészítve tálcán pohárral együtt).
- Vállalkozónak a kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium, Rektori tárgyaló, Rektori titkárság, és Díszterem - Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet (Átrium): *18 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,3 l üdítő/fő (legalább 2 fajta szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Büfé (Rektori tárgyalóba 23 főre bekészítve/alk., Rektori titkárságra 13 főre bekészítve/alk.): *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,25 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,25 l üdítő/fő (legalább 2 fajta szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi termék; legalább 2 fajta rostos üdítő: 1 fajta szűrt, és 1 fajta rostos min. 25 % gyümölcstartalommal). Az ásványvíznek és üdítőknek 0,25 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
-
Ásványvíz biztosítása (Díszterembe bekészítve): *14 db 0,25 l-es kiszerelésű szénsavmentes ásványvíz biztosítása pohárral együtt asztalra bekészítve.
- Vállalkozó feladata a Megrendelő által biztosított könyöklőkre a terítők biztosítása.
- Vállalkozó köteles a kávészünetet/büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
4. részajánlati kör:
SZTE Oktatási Igazgatóság catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Felsőoktatási szolgáltatások fejlesztése alprojekthez kapcsolódó workshop”
- Időpontok: 2015. november 11.
- 2015. november 11-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, valamint 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 40 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszint 5. terem (kávé), és átrium (ebéd) – Szeged, Dugonics tér 13.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert: mini képviselőfánk, piskóta, tortaszelet; *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
5. részajánlati kör:
SZTE GYTK Szakképzési és Továbbképzési Iroda részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Hét Csillagos Gyógyszerész” kötelező szinten-tartó továbbképzés
- Időpont: 2015. november 14-15.
- 2015. november 14-én tervezetten 13:30 órától, és 2015. november 15-én tervezetten 11:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 230 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Oktatási Központ (Ivánovics György előadó) – Szeged, Dóm tér 13.
-
Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű forma kenyérből; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); 0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes); *0,5 l/fő üdítő (szénsavas és rostos); *10 dkg/fő édes sütemény; 10 dkg/fő sós sütemény; *hideg saláták: burgonya, francia, görög; *gyümölcs saláta.
- Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
6. részajánlati kör:
SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „Új duális képzések az SZTE Mérnöki Kar képzési struktúrájában” pályázati záró-rendezvény
- Időpont: 2015. november 19.
- 2015. november 19-én tervezetten 9:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE Mérnöki Kar – Szeged, Moszkvai krt. 9.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
- Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye.
- Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 6 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Pályázati forrás:
1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.
4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
6. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető
ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794
email:
kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 180 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 253 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 89 940,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 108 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 483 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 160 200,-Ft+ÁFA