Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2016  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06029
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított huszadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2016. január 12.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06029

Ajánlattételi határidő: 2015. október 21 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 29.; 2. részajánlati kör: 2015. november 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény:
    • „Omics vizsgálatok a baktériumoktól a gazdaszervezetig”
    • „Proteomika, lipidomika, és metabolomika a molekuláris pathológiában”
  • Időpont: 2015. október 29.
  • 2015. október 29-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére, tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 90 fő részére, valamint tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 90 fő részére,
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA SZAB Székház – Szeged, Somogyi u. 7.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 2 féle saláta (pl. burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: 5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő kávé (termoszos) hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Neveléstudományi Doktori Iskola részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Celebrating problem solving” című nemzetközi műhelymunka
  • Időpont: 2015. november 07.
  • 2015. november 07-én tervezetten 16:20 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 60 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: MTA SZAB Székház 110. terem (3 óra), valamint fszt. 4. sz. terem és folyosó állófogadáshoz – Szeged, Somogyi u. 7. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s.
  • 2 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,2 l/fő üdítő (rostos: narancs, őszibarack, és szénsavas: narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és az üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle hideg előétel: gyümölcsös csirkemell, töltött sonkatekercs, kaszinótojás; *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, grillezett vegyes zöldség); *legalább 3 féle saláta (pl. orosz hússaláta burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *desszert (pld.: mini rétesek – túrós, meggyes, almás, madártej, gesztenyepüré); *friss gyümölcsök: alma, körte, szilva, banán, szőlő, ananász, kiwi; *1 pohár pezsgő/fő (BB, vagy Törley édes, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 2 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 324 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 240 500,-Ft+ÁFA

DSC_0124_31_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő