A Szegedi Tudományegyetem TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék által megrendezésre kerülő Project Meeting Szeged-Balaton rendezvény teljeskörű rendezvényszervezési feladatainak ellátása, az alábbiak szerint:
I. Szakmai támogatás biztosítása (2. ütem):
1. nap:
Munkamenet: A TCCD felelősei a témáknak megfelelően mesélnek. Ez a tevékenység egész napos és legalább 6 munkaórát vesz igénybe, a jegyzetelők jegyzetelik a moderátorok által vezetett beszélgetést. A jegyzetelők az elhangzott szakmai tartalmat rögzítik a facilitátorok kérésének megfelelően. (Digitális) Írott formában. A tartalomról esetlegesen a nap végén egyeztetnek a facilitátorokkal, majd azt előkészítik további feldolgozásra.
2. nap:
Munkamenet: A nap folyamán a jegyzetelők segítik a facilitátorok munkáját és az elhangzott szakmai tartalmat rögzítik a facilitátorok kérésének megfelelően. (Digitális) Írott formában. A tartalomról esetlegesen a nap végén egyeztetnek a facilitátorokkal, majd azt előkészítik további feldolgozásra.
3. nap:
Munkamenet: A nap folyamán a jegyzetelők segítik a facilitátorok munkáját és az elhangzott szakmai tartalmat rögzítik a facilitátorok kérésének megfelelően. (Digitális) Írott formában. A tartalomról esetlegesen a nap végén egyeztetnek a facilitátorokkal, majd azt előkészítik további feldolgozásra.
II. Étkezés szolgáltatás (1. ütem):
1. nap:
Menü: 10 dkg/ fő frissen sütött többféle édes mini sütemény; 10 dkg/fő frissen sütött többféle apró sós sütemény/pogácsa; 10 dkg/fő gyümölcstál/gyümölcssaláta többféle friss gyümölcsből; 10 dkg/fő zöldségmártogatós tálak (többféle friss zöldséggel min. 4 különböző mártogatós opcióval); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé; 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő;
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohárpohár, porcelán kávéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta
Menü: 3 fajta leves (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 4 fajta főétel körettel (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 3 féle saláta; 3 fajta desszert (ebből 1 laktóz- és gluténmentes opció); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé); 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő.
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohár, porcelán kévéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta.
2. nap:
Menü: 10 dkg/ fő frissen sütött többféle édes mini sütemény; 10 dkg/fő frissen sütött többféle apró sós sütemény/pogácsa; 10 dkg/fő gyümölcstál/gyümölcssaláta többféle friss gyümölcsből; 10 dkg/fő zöldségmártogatós tálak (többféle friss zöldséggel min. 4 különböző mártogatós opcióval); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé; 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő;
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohárpohár, porcelán kávéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta
Menü: 3 fajta leves (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 4 fajta főétel körettel (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 3 féle saláta; 3 fajta desszert (ebből 1 laktóz- és gluténmentes opció); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé); 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő.
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohár, porcelán kévéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta.
3. nap:
Menü: 10 dkg/ fő frissen sütött többféle édes mini sütemény; 10 dkg/fő frissen sütött többféle apró sós sütemény/pogácsa; 10 dkg/fő gyümölcstál/gyümölcssaláta többféle friss gyümölcsből; 10 dkg/fő zöldségmártogatós tálak (többféle friss zöldséggel min. 4 különböző mártogatós opcióval); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé; 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő;
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohárpohár, porcelán kávéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta
Menü: 3 fajta leves (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 4 fajta főétel körettel (ebből: 1 vegetáriánus + 1 laktóz- és gluténmentes opció); 3 féle saláta; 3 fajta desszert (ebből 1 laktóz- és gluténmentes opció); 1 adag frissen főzött kávé vagy tea + tejszín, cukor, citromlé); 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő.
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohár, porcelán kévéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta.
Menü: kacsavacsora + 1 vegetáriánus opció, 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő, 2-2 dl fehér, rosé és vörösbor
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohár, porcelán kévéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta.
4. nap:
Menü: 1 fajta főétel (elérhető legyen laktóz- és gluténmentes opció), 1 fajta desszert, 1-1 kisüveg/fő szénsavas és szénsavmentes ásványvíz; 1-1 kisüveg/fő rostos és szénsavas üdítő
Elvárt minimum követelmények: porcelán tányér, üvegpohár, porcelán kévéscsésze, fém evőeszköz, jó minőségű szalvéta.
Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően legalább 1 alkalommal személyesen egyeztetni az igénylővel az éttermi szolgáltatás pontos részleteit.
III. Busz transzfer szolgáltatás (1. ütem):
25 fő számára busz megrendelése és biztosítása tetszőleges partnerrel.
Utaztatás 1. napja: Október 30. Indulás Szeged Agóra 14.40 perctől: Szeged – Dunaújváros – Székesfehérvár – Siófok – Balatonboglár – Szőlősgyörök – Siófok
Utazás 2. napja: Október 31 a program még nem kiforrott ~250 km táv megtétele a Balaton körül Balatonkereszttúr – Kéthely – Szentantalfa – Barnag
Utazás 3. napja: November 1. Balaton – Nemesvámos - Budapest – Szeged vonalon Budapesti kiszállási lehetőséggel. A program az időjárástól, az aktuális útviszonyoktól függően rugalmasan változhat. De 300 km-nél nem haladja meg a megtett km-ek számát.
IV. Szállás szolgáltatás (1. ütem):
3. nap:
A résztvevő partnerek számára a foglalás szervezése Siófokon 20 főre.
4. nap:
A résztvevő partnerek számára a foglalás szervezése Veszprémben 20 főre.
Pályázati forrás: 101037328, „The rise of citizens voices for a Greener Europe, PHOENIX” projekt.
Az ellenszolgáltatás összegét az ajánlattételi felhíváshoz mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.
Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során.
Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.Ajánlattevővel szembeni elvárások:
Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon egyszerű cégszerűen aláírt referencianyilatkozatot. Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét tól-ig (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését, a részéről információt adó személy nevét és elérhetőségét, valamint a rendezvén megnevezését- és produktumait
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a teljesítésben résztvevő legalább 1 fő szakember felsőfokú végzettségét alátámasztó dokumentuma másolatát valamint szakmai önéletrajzát, melyből egyértelműen ki kell derülnie a fenti szakmai tapasztalatnak és a szakember rendelkezésre állási nyilatkozatát.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a teljesítésben résztvevő legalább 1 fő szakember felsőfokú végzettségét alátámasztó dokumentuma másolatát valamint szakmai önéletrajzát melyből egyértelműen ki kell derülnie a fenti szakmai tapasztalatnak és a szakember rendelkezésre állási nyilatkozatát.
A szakemberek közötti átfedés megengedett.
Fizetési feltételek: Vállalkozó a teljesítésigazolást követően 2 db számla benyújtására jogosult, melyeket megrendelő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül átutalással teljesít.
Nyertes ajánlattevő: Enrawell Consulting Kft., 2700 Cegléd, Öreghegyi út 3.
Nyertes ajánlati ár: 9 300 000,-Ft+ÁFA
BTK ,Diplomaosztó ,Egyetemi Tavasz ,Egyetemi Élet ,Egyetemi élet ,Esemény ,Fókusz ,Innovízió ,Irodalom ,JGYPK ,Kulturális Iroda ,Kultúra ,Kutatók Éjszakája 2009 ,SZTE Kulturális Iroda ,SZTE Kultúrális Iroda ,Sport ,Szabadegyetem ,TIK ,TTIK ,ZMK ,