Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2019  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10257
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás keretében indított ötvenkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2019. szeptember 30.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10257

Ajánlattételi határidő: 2019. október 03 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2019. október 07.; 2. részajánlati kör: 2019. október 08-09.; 3. részajánlati kör: 2019. október 16.; 4. részajánlati kör: 2019. október 17.; 5. részajánlati kör: 2019. október 18.; 6. részajánlati kör: 2019. november 05-06.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Mérnöki Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Duális és kooperatív börze a Mérnöki Karon”
  • Időpont: 2019. október 07.
  • 2019. október 07-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE MK Tanácsterem - 6724 Szeged, Mars tér 7.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, egy szelet kenyér legyen 1 szendvics; *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény: sajtos roló, tökmagos pogácsa, tepertős pogácsa; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény: zserbó, kókuszkocka vagy kókuszgolyó, ischler vagy linzer karika); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25% gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Symposium on European Criminal Justice” c. nemzetközi konferencia
  • Időpont: 2019. október 08-09.
  • 2019. október 08-án tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • 2019. október 09-én tervezetten 10:45 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:45 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 35 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pl.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozónak az állófogadáshoz megfelelő számú könyöklőt kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE EHÖK részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „MEFESZ 1956-os megemlékezés”
  • Időpont: 2019. október 16.
  • 2019. október 16-án tervezetten 17:00-18:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 19:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 120 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez legalább 3 fő, az étkezéshez legalább 6 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • Kávészünet: SZTE BTK főépület, Auditórium Maximum melletti kis terem – Szeged, Egyetem u. 2.
    • Étkezés: SZTE TIK, Kiállító tér – Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg svédasztalos állófogadás: *legalább 4 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, egyszerű, magyaros ízvilágú, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: párolt zöldség, burgonya; *1 féle saláta (pl. csalamádé, savanyúság); *1 pohár minőségi pezsgő/fő; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: mentes és szénsavas vegyesen; rostos üdítők: őszibarack, alma; szénszavas üdítők: coca cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással, lehetőleg italos pultnál, személyzet segítsen az adagolásban, abból kifolyólag, hogy időskorú vendégeket is várunk, nagyobb számban.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a rendezvényt megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével:
    • Étkezés: TIK Kongresszusi központot vezető Miskolczi Ágnessel (rendezveny@tik.u-szeged.hu)
    • Kávészünet: EHÖK irodavezető Vincze Alexandrával, vagy BTK HÖK elnök Varga Leventével (+36 (70) 371-0951; +36 (70) 242-6727)

 

4. részajánlati kör:

SZTE Oktatási Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Középiskolai igazgatói találkozó”
  • Időpont: 2019. október 17.
  • 2019. október 17-én tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 30 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta min. 7 dkg/fő/fajta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db/fő mini szendvics (3 féle): sonkás, téliszalámis (pick), vegetáriánus (pld.: padlizsánkrémes, camember sajtos, körözöttes); saláta, sajt, díszítés bagettből *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pogácsa: sima, sajtos; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött); *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé; *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Tárgyi feltételek:
    • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
    • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
    • porcelán kistányérok biztosítása
    • Frissen főzött kávé, így kávégép
    • Svédasztal felkasírozása
    • 10 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
    • Könyöklőkre terítő biztosítása
    • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
    • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
    • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Frankofón Egyetemi Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Nations, nationalism, minorités”
  • Időpont: 2019. október 18.
  • 2019. október 18-án tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet I., tervezetten 14:50 órától 1 alkalommal kávészünet II., valamint tervezetten 12:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 25 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Frankofón Egyetemi Központ - 6720 Szeged, Dugonics tér 2.
  • Kávészünet I.: *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *1 féle hideg és 1 féle meleg előétel (fele-fele arányban); *legalább 3 féle főétel, minimálisan az alábbi tartalommal: sertésből (6 adag) és szárnyasból (13 adag) készült (nem rántott és nem pörkölt), valamint vegetáriánus étel (6 adag, nem rántott); *köretek: rizs, steak burgonya; *Saláta: görög saláta; *Desszert: rétes vegyesen; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: mentes és szénsavas; rostos üdítők: őszibarack, narancs).
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat (nem papír, nem műanyag), szalvétákat, a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE Szent-Györgyi Tanulmány Verseny”
  • Időpont: 2019. november 5-6.
  • 2019. november 5-én tervezetten 12.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás I. (ebéd) 160 fő részére, valamint tervezetten 18.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás II. (vacsora) 140 fő részére
  • 2019. november 6-án tervezetten 12.00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás III. (ebéd) 140 fő részére
  • Mindhárom alkalommal a meleg állófogadásokon kávé biztosítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 8 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal, földszint, mindkét Átrium - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • Kávé a meleg állófogadásokon, alkalmanként 80 főre: 1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítő, tejszín (nem termoszos)
  • Meleg állófogadás I.: *Levesek: Zöldségkrémleves, Tárkonyos csirkeraguleves; Erőleves; *Főételek: Aszalt gyümölccsel és sajttal töltött csirkemell mártással, Marhapörkölt, Spenótos lasagne besamel mártással, Magyaros sertéstarja; *Köretek: sáfrányos rizs, burgonya, pirított tarhonya, grillezett zöldség; *Saláták: franciasaláta, görögsaláta; *Desszert: Tiramisu (nem poharas), rétesek, aprósütemény; *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
  • Meleg állófogadás II.: *Levesek: Tárkonyos pulykaraguleves túrógombóccal, Zöldségkrémleves; *Főételek: Töltött húsok morzsabundában, Sült és bundázott zöldségek, Baconba göngyölt csirkecombfilé, Mustáros tarja; *Köretek: párolt zöldség, burgonyakrokett, steak burgonya; *Saláták: franciasaláta, burgonyasaláta; *Desszert: Gundel palacsinta, krémes, mini képviselőfánk (glutén és laktózmentes is, jelölve); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
  • Meleg állófogadás III.: *Levesek: Zöldségkrémleves, Húsleves tésztával, Májgaluska leves; *Főételek: Tarja érmék erdész raguval, Mini töltött káposzta, Rántott camambert sajt áfonyamártással, Grillezett csirkemell; *Köretek: párolt zöldség, burgonyakrokett, steak burgonya; *Saláták: mozarellás paradicsomsaláta, franciasaláta; *Desszert: Somlói galuska (glutén és laktózmentes is, jelölve), pohárdesszert (glutén és laktózmentes is, jelölve); *0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Cappy/Toma narancs, -alma, -őszibarack; szénsavas üdítő: Coca vagy Pepsi Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással. Minden fogásnak tartalmaznia kell gluténmentes, laktózmentes és vegetáriánus fogásokat.
  • A két nap állófogadásán kínált menünek minden elemében eltérőnek kell lennie, valamint Vállalkozónak a speciális igényeket (étel allergiák, vegetáriánus étel) figyelembe véve kell összeállítania azokat.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2019/PSZ09606 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról részajánlati körönként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: EFOP-3.5.1-16-2017-00004, „Duális és kooperatív képzések és azokat támogató szolgáltatások fejlesztése a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.

2. részajánlati kör: EFOP-3.6.2-16-2017-00007, „Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai” projekt.

6. részajánlati kör: EFOP-3.4.4-16-2017-00015, „A Szegedi Tudományegyetem készségfejlesztő és kommunikációs programjainak megvalósítása a felsőoktatásba való bekerülés előmozdítására és az MTMI szakok népszerűsítésére” projekt.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, szolgáltatási szakreferens SZTE BI Szolgáltatás, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 38 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: HungaroGoods Kft., 6721 Szeged, Lechner tér 14. 2. em. 8.
Nyertes ajánlati ár: 225 050,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 351 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 59 700,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 105 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Csongrádi sgt. 81.
Nyertes ajánlati ár: 1 227 200,-Ft+ÁFA

DSC_2768_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Karikó Katalin állandó kiállítás
    január 06. - június 02.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.
  • Szorgalmi időszak
    február 10. - május 24.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  Riport  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK 

Készítő