2017. július 25.
Ajánlat sorszáma:
SZTE/2017/PSZ08280
Ajánlattételi határidő: 2017. július 27 14:00
Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. szeptember 07-09.; 2. részajánlati kör: 2017. szeptember 07.
A beszerzés rövid ismertetője:
1. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE GTK Multiplier Conference of PROCIVICSTAT”
- Időpont: 2017. szeptember 07-09.
- 2017. szeptember 07-én tervezetten 11:00-11:20 óra és 15:00-15:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:40-13:40 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
- 2017. szeptember 08-án tervezetten 11:00-11:20 óra és 15:00-15:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:40-13:40 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
- 2017. szeptember 09-én tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, valamint tervezetten 13:30-14:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 65 fő részére
- Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Helyszín: SZTE TIK Kiállítási tér – Szeged, Ady tér 10.
-
Meleg állófogadás I. (2017. 09. 07.): *Saláta: zöldsaláta; *Meleg ételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), Pulykamell érmék grillezve, Grand Marnierrel ízesített cigánymeggyel, mandula forgáccsal, Rántott camembert falatok áfonya öntettel, Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve; *Köretek: Burgonyakrokett, Petrzselymes rizs; *Desszert: Gyümölcsös túrókrém pohárban; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, Fanta narancs, Gyömbér, rostos üdítő: őszibarack és narancs min. 50 %-os gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Meleg állófogadás II. (2017. 09. 08.): *Saláta: görög saláta; *Meleg ételek: Baconbe göngyölt csirkecombfilé, Óvári sertéssborda grill zöldségekkel, Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve; *Köretek: Hercegnő burgonya, Petrzselymes rizs; *Desszert: Gyümölcskrémes; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, Fanta narancs, Gyömbér, rostos üdítő: őszibarack és narancs min. 50 %-os gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
-
Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca cola, fanta, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
-
Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle (szalámis Pick; sonkás, vegetáriánus szendvicset is) bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca cola, fanta, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
- Üveg vizes/üdítős talpas poharak biztosítása
- asztalterítő
- porcelán tányérok és evőeszközök biztosítása a svédasztalos meleg ebédhez
- porcelán kistányérok az aprósüteményekhez
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
- Keletkező hulladék összegyűjtése
- Az egyes ételek nevének kiírását angolul is kérjük feltüntetni
- Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
2. részajánlati kör:
SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:
- Rendezvény: „SZTE GTK gálavacsora PROCIVICSTAT projekt”
- Időpont: 2017. szeptember 07.
- 2017. szeptember 07-én tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos gálavacsora lebonyolítása tervezetten 75 fő részére
- Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
- Bérelt helyszín: Móra Ferenc Múzeum, Vármúzeum - 6720 Szeged, Stefánia sétány 2. (a helyszín használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott helyszín használati díj Áfa-s tétel. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 30 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
- Svédasztalos gálavacsora:
Saláták:
|
- Kovászos uborka
|
|
- Vegyes saláta
|
Levesek:
|
- Tárkonyos raguleves
|
|
- Alföldi gulyásleves csipetkével
|
Melegételek:
|
- Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással
|
|
- Mangalica szűz bacon kabátban, burgonya gratin talpakon
|
|
- Aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve, hercegnő burgonyával
|
|
- Mini töltött káposzta
|
|
- Harcsapaprikás túrós csuszával
|
Vegetáriánus ételek:
|
- Rántott gombakalapok, rántott karfiol
|
Köret:
|
- Burgonyakrokett
|
|
- Petrezselymes rizs
|
Desszert:
|
- Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel
|
|
- Somlói galuska pirított mogyoróval
|
Üdítő 0,5 l/fő:
|
- Coca-cola, fanta narancs, gyömbér
|
|
- Sió őszilé, narancslé
|
|
- Szénsavas- szénsavmentes ásványvíz
|
Kávé 1 adag/fő:
|
- Douwe Egberts Omnia kávé tejszínnel
|
Alkoholos italok:
|
- Kecskeméti barackpálinka 1 dl/fő
|
|
- Dréher sör 1 üveg/fő, 10 üveg alkoholmentes sör
|
|
- Minőségi száraz vörös és fehér bor 2 dl/fő
|
- Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú asztalok, székek, asztalterítők, valamint a kasírozás biztosítása.
- Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
- Keletkező hulladék összegyűjtése
- Az egyes ételek nevének kiírását angolul is kérjük feltüntetni
- Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás
„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.
További információk:
Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:
Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Pályázati forrás: Mindkét részajánlati körre vonatkozóan: ERASMUS+2015-1-DE01-KA203-002196, „Promoting civic engagement via exploration of evidence: Challenges for Statistics Education (ProCivic-Stat)” projekt.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.
További információ kérhető:
Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető
szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu
Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tompáné Zákány Mónika, projektvezető SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-485, +36 (62) 544-000/4485
email:
tompane.zakany.monika@eco.u-szeged.hu
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.
Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.
A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 561 500,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 372 500,-Ft+ÁFA