Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2017  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2017/PSZ08280
A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás keretében indított huszonkettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2017. július 25.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2017/PSZ08280

Ajánlattételi határidő: 2017. július 27 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2017. szeptember 07-09.; 2. részajánlati kör: 2017. szeptember 07.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE GTK Multiplier Conference of PROCIVICSTAT”
  • Időpont: 2017. szeptember 07-09.
  • 2017. szeptember 07-én tervezetten 11:00-11:20 óra és 15:00-15:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:40-13:40 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • 2017. szeptember 08-án tervezetten 11:00-11:20 óra és 15:00-15:20 óra között 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:40-13:40 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • 2017. szeptember 09-én tervezetten 11:00-11:20 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 70 fő részére, valamint tervezetten 13:30-14:30 óra között 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 65 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Kiállítási tér – Szeged, Ady tér 10.
  • Meleg állófogadás I. (2017. 09. 07.): *Saláta: zöldsaláta; *Meleg ételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), Pulykamell érmék grillezve, Grand Marnierrel ízesített cigánymeggyel, mandula forgáccsal, Rántott camembert falatok áfonya öntettel, Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve; *Köretek: Burgonyakrokett, Petrzselymes rizs; *Desszert: Gyümölcsös túrókrém pohárban; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, Fanta narancs, Gyömbér, rostos üdítő: őszibarack és narancs min. 50 %-os gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás II. (2017. 09. 08.): *Saláta: görög saláta; *Meleg ételek: Baconbe göngyölt csirkecombfilé, Óvári sertéssborda grill zöldségekkel, Zöldségekkel töltött padlizsánkarikák csőben sütve; *Köretek: Hercegnő burgonya, Petrzselymes rizs; *Desszert: Gyümölcskrémes; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) Douwe Egberts Omnia kávé; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes, szénsavas üdítő: Coca-cola, Fanta narancs, Gyömbér, rostos üdítő: őszibarack és narancs min. 50 %-os gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, édesítőszer, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca cola, fanta, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle (szalámis Pick; sonkás, vegetáriánus szendvicset is) bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l/fő ásványvíz és üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes; szénsavas üdítő: Coca cola, fanta, gyömbér, rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak biztosítása
  • asztalterítő
  • porcelán tányérok és evőeszközök biztosítása a svédasztalos meleg ebédhez
  • porcelán kistányérok az aprósüteményekhez
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
  • Keletkező hulladék összegyűjtése
  • Az egyes ételek nevének kiírását angolul is kérjük feltüntetni
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE GTK gálavacsora PROCIVICSTAT projekt”
  • Időpont: 2017. szeptember 07.
  • 2017. szeptember 07-én tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos gálavacsora lebonyolítása tervezetten 75 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: Móra Ferenc Múzeum, Vármúzeum - 6720 Szeged, Stefánia sétány 2. (a helyszín használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint, melynek megfelelően a megadott összeget kérjük belekalkulálni a mindösszesen díjba) Megjegyzés: A megadott helyszín használati díj Áfa-s tétel. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 30 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • Svédasztalos gálavacsora:

Saláták:

- Kovászos uborka

 

- Vegyes saláta

Levesek:

- Tárkonyos raguleves

 

- Alföldi gulyásleves csipetkével

Melegételek:

- Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással

 

- Mangalica szűz bacon kabátban, burgonya gratin talpakon

 

- Aranysárgára sült pulykamell, sonkával, sajttal töltve, hercegnő burgonyával

 

- Mini töltött káposzta

 

- Harcsapaprikás túrós csuszával

Vegetáriánus ételek:

- Rántott gombakalapok, rántott karfiol

Köret:

- Burgonyakrokett

 

- Petrezselymes rizs

Desszert:

- Fahéjas almával töltött palacsinta, karamell öntettel

 

- Somlói galuska pirított mogyoróval

Üdítő 0,5 l/fő:

- Coca-cola, fanta narancs, gyömbér

 

- Sió őszilé, narancslé

 

- Szénsavas- szénsavmentes ásványvíz

Kávé 1 adag/fő:

- Douwe Egberts Omnia kávé tejszínnel

Alkoholos italok:

- Kecskeméti barackpálinka 1 dl/fő

 

- Dréher sör 1 üveg/fő, 10 üveg alkoholmentes sör

 

- Minőségi száraz vörös és fehér bor 2 dl/fő

  • Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú asztalok, székek, asztalterítők, valamint a kasírozás biztosítása.
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, (NEM éttermi egyrétegű)
  • Keletkező hulladék összegyűjtése
  • Az egyes ételek nevének kiírását angolul is kérjük feltüntetni
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindkét részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2017/PSZ07456 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Az ellenszolgáltatás megfizetésének módja:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 6: 130. § (3) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.


Pályázati forrás: Mindkét részajánlati körre vonatkozóan: ERASMUS+2015-1-DE01-KA203-002196, „Promoting civic engagement via exploration of evidence: Challenges for Statistics Education (ProCivic-Stat)” projekt.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tompáné Zákány Mónika, projektvezető SZTE GTK Dékáni Hivatal, tel: +36 (62) 544-485, +36 (62) 544-000/4485

email: tompane.zakany.monika@eco.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 561 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 372 500,-Ft+ÁFA

hegedus_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Vizsgák meghirdetése
    november 04. - február 06.
  • Vizsgákra jelentkezés
    december 02. - február 06.
  • Vizsgajelentkezések időszaka a Neptun-n
    december 03. - február 07.
  • Januári záróvizsga időszak Vízumköteles külföldi hallgatók esetében
    január 08. - február 08.
  • Utóvizsga időszak a 2024/2025-1. félévben
    február 03. - február 08.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK