sztedventure_nyito

SZTEdventure „a karok nyomában”

Játékszabály:

 

A játékhoz mindössze egy dobókockára, bábukra és a kiadvány utolsó oldalán lévő szerencsekártyákra lesz szükséged. Első lépésként állítsatok fel egy sorrendet kockadobással. Aki a legnagyobb számot dobja az kezd. Ha az egyetem egyik kari épületére, vagy központi épületére lépsz, lapozz az utolsó oldalra és bökj rá egy kártyára. A kártyákat ki is vágdhatod és húzhatsz a hagyományos módon. Végezd el a kártya utasításait. Az nyer, aki leghamarabb ér a célba.Ha további kalandra vágysz:


Hallottál már az első SZTEdventure játékról, avagy egy eSZTElen kalandról? Ha nem, mindenképpen próbáld ki anyuval, apuval, a nagyival vagy a nagyapával, állj össze a haverokkal, alkoss csapatot a barátnőiddel – gyere és fedezd fel az egyetemi épületek között meghúzódó rejtélyeket!


A weboldal ide kattintva elérhető.


SZTEdventure
esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


FelsoDorottyaFelső Dorottya- SZTE-BBMK

A zenei oktatás miatt jöttem Szegedre. Már középiskolásként is itt tanultam a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban és nagyon megszerettem Szegedet. Egyértelmű volt, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom. A zongoratanárnőmmel már majdnem 10 éve dolgozunk együtt. Az ő személye szakmailag és emberileg is meghatározó számomra. Szeged az otthonommá vált, hisz minden barátom itt él és sok emlék köt ide.Hell_Molli_felveteliHell Molli - TKK, angol-média

Továbbtanulásnál az elsődleges célom az SZTE volt. Jókat hallottam az intézményről és a szülővárosomhoz is közel van. Jól érzem itt magam, elégedett vagyok a képzéssel, különösen azért, mert előre elkészített órarenddel segítenek minket. Egyik kedvenc helyem az egyetemi könyvtár, ahol a tanulmányokhoz szükséges könyveket megtalálom. Az SZTE 21. századi egyetem, tetszik, hogy a TIK-ben ingyenesen használhatom a számítógépeket és a legtöbb egyetemi épületben van free Wifi.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *