sztedventure_nyito

SZTEdventure „a karok nyomában”

Játékszabály:

 

A játékhoz mindössze egy dobókockára, bábukra és a kiadvány utolsó oldalán lévő szerencsekártyákra lesz szükséged. Első lépésként állítsatok fel egy sorrendet kockadobással. Aki a legnagyobb számot dobja az kezd. Ha az egyetem egyik kari épületére, vagy központi épületére lépsz, lapozz az utolsó oldalra és bökj rá egy kártyára. A kártyákat ki is vágdhatod és húzhatsz a hagyományos módon. Végezd el a kártya utasításait. Az nyer, aki leghamarabb ér a célba.Ha további kalandra vágysz:


Hallottál már az első SZTEdventure játékról, avagy egy eSZTElen kalandról? Ha nem, mindenképpen próbáld ki anyuval, apuval, a nagyival vagy a nagyapával, állj össze a haverokkal, alkoss csapatot a barátnőiddel – gyere és fedezd fel az egyetemi épületek között meghúzódó rejtélyeket!


A weboldal ide kattintva elérhető.


SZTEdventure
esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Amer BatshoneAmer Batshone – GTK – International economy and business

Nálam az elsődleges szempont az volt, hogy Európában szerettem volna tanulni. Így találtam rá a Szegedi Tudományegyetemre, hiszen nagyon jó hírnévvel rendelkezik. A képzési területemről is azt hallottam, és most már tapasztaltam is, hogy nagyon színvonalas az oktatás, és megbecsülik a diplomát, amit itt szerzünk. Emellett nagyon olcsó itt az élet, úgyhogy megéri itt egyetemistának lenni.

Mikula_AndreaMikula Andrea - ÁJTK, jogász

Elsősorban azért választottam az SZTE ÁJTK-t, mert itt lakom Szegeden, és úgy hallottam, hogy a szegedi jogi képzés nagyon jó. Ez az évek során be is bizonyosodott. Másrészt utánanéztem néhány felmérésnek, és úgy értesültem, hogy a Szegedi Tudományegyetem legalább olyan magas szintű képzést nyújt, mint más hasonlóan nívós egyetemek az országban. A jogi karon nagymértékű tudásra és talpraesettségre tettem szert az évek során, amit nem csak a munkaerőpiacra kilépve fogok tudni kamatoztatni.További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *