Felvettek_az_SZTE-re_party

Ünnepeld velünk, hogy felvettek az SZTE-re!

Már csak néhányat kell aludni és július 24-én csütörtök este kiderülnek a felvételi ponthatárok! Ha valamit, ezt érdemes megünnepelni! Gyere el július 25-én pénteken és éld át életed első egyetemi buliját a JATE Klubban!

A JATE ingyenes Felvettek az SZTE-re Party!-val várja a felvételt nyert hallgatókat július 25-én pénteken.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelölni a Facebook-os eseménynél, hogy ott leszel, valamint elhozni magaddal középiskolás diákigazolványodat, és azt felmutatva a belépésnél ingyenesen vehetsz részt a bulin!

Ha más is csatlakozni szeretne hozzátok, akkor rájuk a következő jegyárak érvényesek:

Éjfélig a belépés fél áron: SZTE hallgatóknak (éjfélig): 300 Ft, Külsősöknek (éjfélig): 400 Ft
Éjfél után: SZTE: 600 Ft; Külsős: 800 Ft



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Csaszar_Dorina-kicsiCsászár Dorina – BTK, kommunikáció-és médiatudomány MA

Szegediként evidens választás volt a Szegedi Tudományegyetem, mivel erősen kötődök a városhoz. Itt él a családom, a barátaim, a párom. Nem mellesleg az SZTE-nek olyan hírneve, képzési kínálata van, ami miatt megéri ide jelentkezni. Számomra itt van a legjobb specializáció a Kommunikáció-és médiatudomány szakon a többi egyetemhez képest, ezért is választottam az SZTE-t.


Szucs_ViktorSzűcs Viktor - ÁOK, általános orvos

Azért jöttem Szegedre, mert szeretem a kisvárosias, barátságos egyetemeket, Budapest pedig nem ilyen. Szeretnék az embereken segíteni, érdekel ez a tudományág, a kutatások is nagyon érdekesek. Kedvesek a felsőbb évesek, a kari élet nagyon sokszínű. Mindenki jöjjön az SZTE ÁOK-ra!



További hallgatói vélemények >>>