Albérlet Szegeden - Albérletek a fővárosi ár feléért

Szegeden akkor is megtalálod a számodra legmegfelelőbb szálláshelyet, ha inkább albérletet választanál.

Kiadó lakás

A kiadó szobák választéka rendkívül nagy, a város gyakorlatilag bármely részén található megfelelő albérlet. Érdemes online böngészni, vagy a Déli Apró hirdetőújságból tájékozódni. Kiadó szobákat már 20 ezer forint+rezsi áron találhatsz, míg a 1,5-2 szobás albérletek 50 ezer forintnál kezdődnek. Ez a budapesti albérlet árakkal összehasonlítva – ahol egy 1,5 szobás lakásért legalább 100 ezer forintot elkérnek – szuper ajánlat, hisz Szegeden kevesebb, mint a felért találhatsz szállást.


<<< Kollégiumi férőhelyek


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Holecska_ZoltanHolecska Zoltán – BTK, történelem

Az egyetemválasztáskor több szempontot is figyelembe vettem. Az egyik legfontosabb köztük az volt, hogy erős legyen az érdeklődési területem kutatása. A másik pedig, hogy megfizethető legyen az ottani élet. Szegeden teljesült az, amit vártam: sokkal olcsóbb, mint Budapest, és a tanulmányaimat is magas színvonalon folytathatom. Ráadásul közel van az otthonomhoz, Békéscsabához is. Így egy év után úgy érzem, nem bántam meg a döntésemet, mert Szeged egy igazán élhető, diákbarát város.


Lukács PetraLukács Petra – BTK – néprajz

Szeged egyik pozitívuma, hogy nem túl nagy a város. Sok az egyetemista fiatal, és szinte mindenki tud segíteni a másiknak, ha szükséges. Éppen ezért itt elsőévesként sem tud elveszni az ember. Ezt segíti természetesen az is, hogy szinte minden egy helyen van. A legjobb szerintem, hogy a szórakozóhelyek, kávézókban eszmecserére is van lehetőség.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *