coursera

Öt intézményi pontot ér A tanulás tanulása című Coursera kurzus elvégzése a Szegedi Tudományegyetemen

Végezd el a Coursera for SZTE programon belül A tanulás tanulása című online kurzust, és szerezz 5 intézményi pontot a Szegedi Tudományegyetemen!


Csak pár lépés, hogy Te is elkezd a pontgyűjtést:

1. Lépj be ezen a felületen és regisztrálj: Modulo

2. Add meg az adataid, és válaszd ki a Coursera for SZTE jogcímet! Add be az űrlapot!

3. Egy munkanapon belül érkezik a meghívó a Coursera for SZTE felületre.

4. Kattints a meghívóban szereplő “Join Now” linkre, és válaszd ki a “Sign up” lehetőséget!

5. Figyelj, hogy azt az e-mail címet add meg, amelyre a meghívót is kaptad! Kattints a “Join for Free” gombra!

6. Végezd el a kurzust és szerezd meg oklevelét!

7. Töltsd fel a Coursera for SZTE „A tanulás tanulása …” program keretében elvégzett kurzusról kiállított oklevél másolatát az E-felvételi rendszerébe!

Kizárólag a Coursera for SZTE programban magyar nyelven elvégzett kurzusról kiállított oklevél fogadható el. Nem elfogadható dokumentum: a kurzus elvégzéséről kapott tájékoztató e-mail.


A Szegedi Tudományegyetem 2019 óta működik együtt a Courserával, a világ legnagyobb online oktatási platformjával, ahol a tanfolyamokat a világ élvonalában lévő egyetemek és vállalatok hirdetik meg, mint például a Yale University, Johns Hopkins University, Google, Meta, IBM vagy a Microsoft. A Coursera for SZTE https://u-szeged.hu/coursera program keretén belül az egyetem hallgatói ingyen juthatnak hozzá az oldalon lévő kurzusok vagy képzések anyagaihoz és a teljesítést igazoló oklevelekhez.


A felvételire készülők A tanulás tanulása című online kurzushoz kapnak hozzáférést, ennek elvégzését honorálja 5 intézményi ponttal a Szegedi Tudományegyetem a felvételin az általános orvos osztatlan képzést és a fogorvos osztatlan képzést kivéve valamennyi szakján.


Jelentkezz a Szegedi Tudományegyetemre, hogy ingyenesen férj hozzá a Coursera összes online kurzusához!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Nemeth MelittaNémeth Melitta – TTIK, földrajz

Korábban már elkezdtem egy szakot, viszont úgy hozta az élet, hogy azt abbahagytam. Ezután elkezdtem dolgozni, és a munkám során jöttem rá, hogy a turizmus és a földrajz az, ami igazán érdekel. Így újra nekifutottam a tanulásnak, és felvételiztem a TTIK-ra, földrajz szakra. Szakiránynak a turizmust választottam. Itt végre úgy érzem, hogy a helyemen vagyok. Pozitívum, hogy habár kevesen vagyunk ezen a specializáción mégis elindították, így sokkal több idő jut egy-egy emberre az órákon.






Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *