Szte Nyílt Nap

Rövidesen kezdődik a Felvételi Eljárás a 2023 szeptemberében induló képzésekre

A Felvételi Tájékoztató legkésőbb 2022. december 31-ig jelenik meg a www.felvi.hu oldalon, mely a Tájékoztató hivatalos honlapja.


A Tájékoztatóban megtalálható információk:

  • határidők
  • pontszámítási szabályok
  • benyújtandó dokumentumok
  • központi eljárási és felvételi szabályok
  • intézményi meghirdetések és pontszámítási szabályok, követelmények
  • összefoglaló táblázatok

Változások a felvételi eljárásban 2023-tól:


Valtozasok_a_felveteli_eljarasban


Forrás: Oktatási Hivatal

A Tájékoztató megjelenésével egyidőben megnyílik a jelentkezés lehetősége is felvételizőink számára. Az e-felvételire regisztrálni www.felvi.hu oldalon lehet.


Az eddigi éveknek megfelelően az összpontszámok többféle pontszámítási mód alkalmazásával, a jelentkező számára legkedvezőbb módon kerülnek kialakításra.


Minden jelentkező maximum 6 jelentkezési helyet adhat meg. Ugyanazon képzés állami ösztöndíjas (A) és Önköltséges (K) képzési formája a jelentkezési hely szempontjából egy jelentkezési helynek számít!


Három képzés jelölhető díjmentesen. A további (legfeljebb három) jelentkezési helyekért 2000 Ft kiegészítő díjat kell fizetni jelentkezésenként.


Az egyes szakokkal kapcsolatos kérdéseket a https://pontkalkulator.szte.hu/ oldalon található kari elérhetőségeinket tehetik fel.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


nogradi-eszterNógrádi Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

Ha szeretnéd, hogy diplomád bárhol a világon megállja a helyét, az SZTE-t csak ajánlani tudom! Sokat kell tanulni, de megéri. Rengeteg kikapcsolódási lehetőség vár és a közösségi élet is szuper. A képzés rendkívül hallgató-központú, kellemes és segítőkész mindenki, az oktatók szakmailag rendkívül felkészültek.




Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.