cover-2020SZTE_SZTE

Te már szinte SZTE-s vagy! - Lépj be Facebook csoportjainkba!

Kíváncsi vagy milyen lehet a Szegedi Tudományegyetemen tanulni? Érdekel, hogy milyen ösztöndíjak, tehetséggondozó programok, kulturális és szabadidős tevékenységek várnak rád Szegeden? Kérdezz felsőbb évesektől és ismerd meg leendő évfolyamtársaid a Szegedi Tudományegyetem kari Facebook csoportjaiban!


Jelentkezz Te is a Szegedi Tudományegyetem kari felvételi Facebook csoportjaiba, ahol nem csak a felvételivel és a képzésekkel kapcsolatos kérdésekre kapsz a választ, hanem érdekességeket is megtudhatsz a választott karról, képzésről! Megismerheted a rád váró sportolási-, szabadidős-, kulturális és karrier lehetőségeket. Azt is megtudhatod, hogyan és milyen ösztöndíjakra érdemes pályáznod tanulmányaid során. A csoportokat a későbbiekben évfolyamcsoportokká alakítjuk, így mindenképp érdemes belépned, ha nem akarsz a későbbiekben sem lemaradni semmiről!


A csoportokhoz az alábbi linkeken csatlakozhatsz:



esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták

Major NoemiMajor Noémi – TTIK, molekuláris bionikai mérnök

Azért jelentkeztem az SZTE-re mert az országban csak két egyetemen érhető el a molekuláris bionikai mérnök szak. Mivel Szeged egyetemi város, így ezért választottam inkább Szegedet. És milyen jól is tettem! A tanároknak nagyon jó hírük van, kedvesek, segítőkészek és fiatalok. A képzés rendkívül gyakorlatias, sokszor van laborgyakorlatunk, ami igazán hasznos lesz majd a jövőben. A sok gyakorlat miatt pedig teljesen más a képzés, érdekes és izgalmas.






Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.



További hallgatói vélemények >>>