kiemelt_nyiltnap

Miért az SZTE? – felvételizőknek segít az intézmény vadiúj weboldala


Minden évben hallgatók ezrei vesznek részt a Szegedi Tudományegyetem Nyílt Napján, ahol kari tájékoztatókkal, friss felvételi tudnivalókkal és a teljes képzéskínálattal várja az érdeklődő középiskolásokat az intézmény. 2021-ben a pandémiás helyzet miatt biztonságosan, online térben tájékozódhatnak a középiskolások, akiket egy teljesen új weboldal segít a döntés meghozatalában. Miért az SZTE? – a www.u-szeged.hu/online-nyiltnap oldalon a válasz!


A Szegedi Tudományegyetem imidzsfilmje fogadja az intézmény Nyílt Nap oldalára látogatókat, akik minden kérdésükre választ kaphatnak a továbbtanulással kapcsolatban, de legfőképpen arra, miért az SZTE-t válasszák!


Az egyetem 12 kara, több mint 380 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton. A továbbtanulásra készülő diákok tájékoztatása mellett, a nyílt nap weboldal célja az is, hogy a középiskolai vezetők, osztályfőnökök, pályaválasztási tanácsadók és minden érdeklődő szaktanár számára is lehetséges legyen az egyetemi képzésekre vonatkozó részletes információk beszerzése.


Hallgatói szolgáltatásokról, könyvtári-, sportolási, pénzkeresési lehetőségekről olvashatnak az érdeklődők az oldalon. Részletesen informálódhatnak az ösztöndíjakról, ingyenes nyelvtanulási és külföldi tanulási lehetőségekről. De arról is képet kaphatnak, hogyan segíti az SZTE a tehetséges hallgatóit.


Érdemes tehát böngészni minden pályaválasztás előtt álló középiskolás hallgatónak, pedagógusoknak és pályaválasztási tanácsadóknak a www.u-szeged.hu/online-nyiltnap oldalt!


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Szolga_Valentina_kicsiSzolga Valentina – GYTK, gyógyszerész

Már gimnáziumban is Szegedre jártam, így szinte egyenes út vezetett az SZTE-re. Mórahalmi vagyok, így az SZTE helyileg közel van, Szegedet pedig egy vonzó, gyönyörű városnak tartom. Ami nagyon pozitív számomra, hogy a képzés rendkívül gyakorlatorientált, és az egyetemi rangsorokban is jó helyezéseket érünk el.


Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.
További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *