Kóstolj bele az egyetemi kurzusokba a Coursera-val!

Az SZTE-vel már a felvételi alatt lehetőséged nyílik kipróbálni az egyetemi életet, ugyanis most minden felvételiző személyre szóló meghívót kap a Coursera for SZTE programba. A Coursera felületén a világ legjobb egyetemeinek kurzusaira jelentkezhetsz, sőt a sikeres elvégzést igazoló oklevelet az SZTE-s tanulmányaid során kreditekre válthatod. Tanulásra fel!

Függetlenül attól, hogy hányadik helyen jelölted a Szegedi Tudományegyetemet, szeretnénk, ha már most egy kicsit egyetemistának éreznéd magad. Éppen ezért minden felvételiző, aki az SZTE-t jelölte, egy személyre szóló meghívót kap a Coursera for SZTE programba. A meghívó két hónapos ingyenes belépésre jogosít, mellyel a világ legnagyobb oktatási felületéhez kapsz hozzáférést.


A Coursera kínálatában olyan kurzusok közül válogathatsz, mint a hasznos tanulási módszereket bemutató „A tanulás tanulása: Hatékony mentális eszközök, melyek segítenek megbirkózni a nehéz tantárgyakkal” című kurzus, vagy a kommunikációs készségeket fejlesztő „Teamwork Skills: Communicating Effectively in Groups” című képzés. A rövid, online kurzusok segítenek abban is, hogy felsőfokú tanulmányaid sikeresek és élvezetesek legyenek. Annak sem kell megijednie, akit az angol nyelv tart vissza, ugyanis magyar nyelvű kurzusok is vannak a kínálatban. Aki elvégez egy kurzust, az később a szegedi tanulmányai során valódi kreditekre is válthatja a sikert igazoló oklevelét.


A meghívó személyre szóló, és a felvételi eljárásban használt e-mail címmel vehető igénybe akkor, ha 2020. június 30-ig regisztrálsz. A kurzusok felvételére 2020. július 31-ig van lehetőség, a vizsgák teljesítési határideje pedig 2020. augusztus 31-e. Sikeres vizsga esetén a kurzus teljesítéséről digitálisan aláírt oklevelet kapsz majd pdf formátumban, így a megszerzett tudás az önéletrajzodban is jól fog mutatni.

A Coursera for SZTE programhoz való személyre szóló hozzáférés értéke 100.000 forint, amely másra nem ruházható át.


Mi a Coursera for SZTE?

A Coursera a világ legnagyobb online oktatási platformja, ahol a legjobb egyetemek - köztük például a Yale, a Michigani Egyetem, és olyan vállalatok, mint a Google és az IBM - 19 nyelven kínálnak közel 4 ezer kurzust. A Coursera és a Szegedi Tudományegyetem közötti együttműködés eredményeképpen a szegedi hallgatók ingyen juthatnak hozzá ezekhez a tananyagokhoz és a kurzus elvégzését igazoló oklevélhez. További információ itt.


A felvételizők ezen a linken érik el a programot:

 

Amiért érdemes csatlakozni:


  • Tanulj a saját tempódban, ütemezd az anyagokat neked megfelelő beosztásban, és sajátítsd el a tudást akár egészen rövid alkalmakon keresztül.
  • Gazdagodj a világ legjobb egyetemei által kiadott oklevéllel.
  • Próbáld ki és hagyd félbe következmények nélkül, ha nem tetszik.


Regisztrálj és kezdd el még ma! Összeállítottunk egy 10 kurzusból álló csomagot a nyárra, ami hasznos és érdekes tudást biztosít, kiegészítve a tanulmányaidat. Válogass a kurzusok között!

A regisztrálni a felületen a “sign in” gombbal 2020. június 30-ig tudsz, kurzusfelvételre 2020. július 31-ig van lehetőséged.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Momen BadarnaMomen Badarna – ÁJTK – international relation

Elsősorban az egyetem nyújtotta ösztöndíj miatt jöttem Szegedre Palesztinából. Miután jobban utánanéztem a képzésnek, megtaláltam, hogy a Szegedi Tudományegyetem világviszonylatban is a legjobb 100 egyetem között van. Ezután nem volt kérdés, hogy én is itt szeretnék tanulni. A város is nagyon szép és igazán diákbarát.




Jagri_Adam_kicsiJagri Ádám – ÁOK, általános orvos

Azért választottam az SZTE Orvostudományi karát és azért ajánlom mindenkinek, mert kiváló infrastrukturális keretek között tanulhatunk, emellett szakmailag elismert és hiteles oktatók adják át a tudásukat nekünk nap mint nap. A Hallgatói Önkormányzat által szervezett szabadidős programok, mint például a színház, a mozi, illetve egyéb kulturális események a tanulás melletti kikapcsolódásban segítenek. Számos sportlehetőség is van, amit igénybe vehetünk, mint az esti úszási lehetőség, ami kiváló levezetés lehet a tanulás után.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *