Jelentkezz az SZTE Junior Akadémia Beugró programjára!

Az érettségire való felkészülésben segít az SZTE Junior Akadémia Beugró programja.

Már elkezdődtek a középiskolások és a másodfelvételizők számára meghirdetett emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamok a kötelező tantárgyakból, nyelvekből, és biológiából illetve kémiából. 2020 januárjában azonban új tanfolyamok indulnak, ezúttal informatikából és olyan szakmai tárgyakból, mint turisztikai ismeretek, gépgyártás-technológiai ismeretek, mechatronikai ismeretek, automatikai és elektronikai ismeretek, illetve épületgépészeti ismeretek.


A 60 órás tanfolyamok önköltsége 30 ezer forint, de ezt az összeget visszakapják azok, akik a 2020/2021-es tanévben sikeresen felvételiznek a Szegedi Tudományegyetemre.


A felkészítőkre 2020. január 10-ig lehet jelentkezni a juniorakademia@rekt.szte.hu e-mail címen.


esza_felso

plakat

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Toth_BalazsTóth Balázs - MK, élelmiszermérnök

Az ismerőseimtől sokat hallottam, hogy nagyon jó egyetem az SZTE, sok lehetőséget ad az intézmény, pezsgő a diákélet, Szeged igazi egyetemváros. Azért választottam a Mérnöki Kart, mert élelmiszer-mérnöki szakra akartam jönni, és szerintem Szeged az az egyetem az országban, ahonnan a legképzettebb mérnökhallgatók kerülnek ki, s biztosan tudnak jó munkát találni. A tantárgyak nagyon nehezek, de a tanárok segítőkészek.Ujvari_Greta_kicsiÚjvári Gréta – MK, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki Msc

Bács-Kiskun megyéből jöttem, és mivel nem szerettem volna nagyvárosba menni, Szeged ideális választásnak tűnt. Azért maradtam az SZTE-n mesterképzésen, mert az alapszakon megszerettem az egyetemet, és kiváló oktatókkal találkoztam. Nagyon jó volt a közösség is, ami a mérnöki kart illeti, igazi kis családias hangulatról tudok beszámolni. A kar számos lehetőséget kínál a hallgatóknak a munka, a gyakorlatok terén is, akár duális képzést is választhat az érdeklődő.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *