Ingyenes osztálykirándulások a Kalandor Programon keresztül

Az SZTE Junior Akadémia Kalandor Programja lehetőséget biztosít a középiskolásokoknak, hogy ingyenes osztálykiránduláson vegyenek részt.

Az SZTE Junior Akadémia támogatásával szervezett kirándulások célja, hogy a diákok jobban megismerhessék Szeged nevezetességeit, köztük az egyetem különböző intézményeit.


Az osztályok egy, illetve kétnapos kirándulásokon vehetnek részt. A szállást az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma biztosítja, az idegenvezetést is a kollégium egyetemi hallgatói tartják a diákoknak. A kirándulások időszaka: 2020 tavasza. A konkrét időpontot a résztvevő osztállyal egyeztetik.  Osztályokat csak korlátozott számban tud fogadni az egység, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2020. február 28.


További információ itt.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


barta-eszterBarta Eszter – GTK: kereskedelem és marketing

A továbbtanulásnál egyértelmű volt, hogy az SZTE-t jelölöm meg, Szeged szépségével és az egyetem jó hírnevével nem tudja felvenni a versenyt más intézmény. Életem egyik legjobb választásának tartom a GTK-t. A képzés lendületes és fiatalos, az oktatók nyitottak és segítőkészek. Pezsgő élet vár itt a hallgatókra, együtt élvezhetjük fiatalságunk legszebb napjait.
Horvath_FiorellaHorváth Fiorella - MK, műszaki menedzser

Főként a közösségi élet vonzott a Szegedi Tudományegyetemre. Műszaki menedzser szakon tanulok, az fogott meg benne, hogy a dolgok műszaki és a gazdasági részébe is bele tudok látni. Ráadásul nagyon jó lehetőségek vannak az egyetemen például: egy logisztikai tárgy keretében például elutazunk Brüsszelbe, hogy feltérképezzük az ottani repülőteret. Az itt tanulók valóban egy kis csapatot alkotnak. Viszonylag kevesen járunk az MK-ra a többi karhoz képest, ezért ismert mindenki mindenkit, és mindig egymás segítségére tudunk lenni. Ráadásul a diákélet is fantasztikus, csak ajánlani tudom mindenkinek.

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *