Ingyenes osztálykirándulások a Kalandor Programon keresztül

Az SZTE Junior Akadémia Kalandor Programja lehetőséget biztosít a középiskolásokoknak, hogy ingyenes osztálykiránduláson vegyenek részt.

Az SZTE Junior Akadémia támogatásával szervezett kirándulások célja, hogy a diákok jobban megismerhessék Szeged nevezetességeit, köztük az egyetem különböző intézményeit.


Az osztályok egy, illetve kétnapos kirándulásokon vehetnek részt. A szállást az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma biztosítja, az idegenvezetést is a kollégium egyetemi hallgatói tartják a diákoknak. A kirándulások időszaka: 2020 tavasza. A konkrét időpontot a résztvevő osztállyal egyeztetik.  Osztályokat csak korlátozott számban tud fogadni az egység, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2020. február 28.


További információ itt.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


FelsoDorottyaFelső Dorottya- SZTE-BBMK

A zenei oktatás miatt jöttem Szegedre. Már középiskolásként is itt tanultam a SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakgimnáziumban és nagyon megszerettem Szegedet. Egyértelmű volt, hogy a Szegedi Tudományegyetemet választom. A zongoratanárnőmmel már majdnem 10 éve dolgozunk együtt. Az ő személye szakmailag és emberileg is meghatározó számomra. Szeged az otthonommá vált, hisz minden barátom itt él és sok emlék köt ide.



meszaros-adriannaMészáros Adrianna – GTK: kereskedelem és marketing

Vajdasági vagyok, azért is szeretem Szegedet, mert sok mindenben hasonlít Szabadkára. Ismerősöktől rengeteg jót hallottam már az egyetemről, amit most saját bőrömön is tapasztalok. A kar számos ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb diákokat és lehetőséget biztosít a gyakorlatszerzésre is. Kedvencem a kari sportnap, mert itt nemcsak mozoghatok, de a csapatjátékok segítenek a beilleszkedésben is.



További hallgatói vélemények >>>