Ingyenes osztálykirándulások a Kalandor Programon keresztül

Az SZTE Junior Akadémia Kalandor Programja lehetőséget biztosít a középiskolásokoknak, hogy ingyenes osztálykiránduláson vegyenek részt.

Az SZTE Junior Akadémia támogatásával szervezett kirándulások célja, hogy a diákok jobban megismerhessék Szeged nevezetességeit, köztük az egyetem különböző intézményeit.


Az osztályok egy, illetve kétnapos kirándulásokon vehetnek részt. A szállást az SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma biztosítja, az idegenvezetést is a kollégium egyetemi hallgatói tartják a diákoknak. A kirándulások időszaka: 2020 tavasza. A konkrét időpontot a résztvevő osztállyal egyeztetik.  Osztályokat csak korlátozott számban tud fogadni az egység, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni. Jelentkezési határidő: 2020. február 28.


További információ itt.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták


Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.


Fulep_GaborFülep Gábor - ÁOK, általános orvos

Több oka van annak, hogy a Szegedi Tudományegyetemre járok orvosi karra. Az egyik legfontosabb, hogy mindig nagyon jókat hallottam az itteni képzésről, a másik az, hogy Budapestre nem szerettem volna menni, mert már volt tapasztalatom a fővárosi életformáról. Szeged egy vidéki nagyváros, ahol kedvesebbek az emberek, összetartóbb a diákság, ez a tapasztalatom. Mindig is a kémia és biológia állt hozzám közel, ezért nem volt kérdéses számomra a továbbtanulás. A gyakorlati lehetőségeket külön kiemelném az SZTE Általános Orvostudományi Karán, mindenkinek csak ajánlani tudom!

További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *