weboldal_nyito_facebok_insta_miert_szte_szollgaltatasok_SZTE_WEB

Hallgatói szolgáltatások – ismerd meg a lehetőségeid!

Már most fontos a karriered? Nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél kezdeni az életeddel? A tanulmányaid után is benne szeretnél maradni az egyetemi légkörben? Nézz utána, hogy milyen szolgáltatásokat kínál a Szegedi Tudományegyetem!

#SZTE Karrier Iroda

Ha állást keresel, gyakornoki pozícióra vágysz vagy részt vennél egy alternatív gyakornoki programban, akkor keresd fel a Karrier Iroda honlapját, és válogass a jobbnál jobb ajánlatok közül. Ha nem tudod, mit kezdj a tudásoddal esetleg pályamódosításon töröd a fejed, akkor a pályatervezési tanácsadáson segítenek megtalálni a hozzád leginkább passzoló szakterületet. Ha bizonytalan vagy, hogyan is kezdj neki a gyakornoki hely felkutatásának vagy egy meggyőző pályázat összeállításának, keresd fel az irodát és a karrier tanácsadáson akár próbainterjút is készítenek veled.


#SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ

Milyen szolgáltatásokat vehetsz itt igénybe SZTE hallgatóként?

- egyéni pszichológiai-, életvezetési tanácsadás

- online tanácsadás (e-mail és SKYPE is)

- önismereti, tanulás-módszertani tréningek

- speciális képzési igényű hallgatók segítése

- Láthatatlan Színház

- kézműveskedés

Keresd fel őket bátran, készséggel segítenek!

 

#SZTE Alma Mater

Ez a közösség összegyűjti az SZTE-n végzett hallgatókat, a jelenlegi és egykori egyetemi dolgozókat, hogy egy színvonalas tudásközösség jöhessen létre. Az Alma Mater számos érdekes programmal és lehetőséggel várja az „öregdiákokat”. Egyik legkedveltebb családi rendezvényük a 10 éves múltra visszatekintő SZTEAlma Mater Weekend és Egyetemi Sportnap, valamint az Alma Mater Mikulás, melyekre minden alkalommal csaknem 500-500 fő látogat el. A végzősök mellett már az öregdiákok számára is elérhetők különböző tréningek, tanácsadások és a tavaszi és őszi állásbörze.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Sisak_MagdolnaSisák Magdolna - GTK, pénzügy-számvitel

Azért jöttem ide, mert nővérem is gazdasági szakon végzett, és mondta, hogy ez előnyös a munkaerőpiacon, mert elég jó helyen tudott vele elhelyezkedni. Eddig nincsenek negatív élményeim, bár sokat kell tanulni, de tetszik nagyon a kar, és maga a szak is, ajánlom másoknak is. Diákközpontú, gyakorlatias az oktatás, hasznos ismeretekre teszünk szert.




Balogh_LaszloBalog László - ETSZK, gyógytornász

Világ életemben az egészségügy iránt vonzódtam. Talán ezért jelentkeztem először biológia szakra, ami nem vált be. Később gyógymasszőrködéssel foglalkoztam, ott ismertem meg nagyon sok olyan embert, akik az SZTE ETSZK gyógytornász szakára járnak. Megtetszett a tudás, amit ők képviselnek, ezért eldöntöttem, hogy én is ide akarok járni. Azért a Szegedi Tudományegyetemet választottam, mert itt olyan gyakorlatorientált a gyógytornászképzés, mint sehol máshol az országban. A gólyatábor és kari bulik is nagyon jók, összességében mindennel meg vagyok elégedve.



További hallgatói vélemények >>>