Elakadtál a felvételiben? Kérdezd Bercit!

Idén is várja a felvételivel kapcsolatos kérdéseket Berci, a Szegedi Tudományegyetem chatbotja. Berci Messenger üzenetek formájában mesél többek között a ponthatárokról vagy a felvételi követelményekről. Bercitől bármit kérdezhetsz a felvételi kapcsán az összetettebb témákhoz az SZTE felvételi szakértőit hívja segítségül.

Fiatalos formában segíti leendő hallgatóit a Szegedi Tudományegyetem. A továbbtanulás előtt állók az SZTE Felvételi Facebook oldalán tehetik fel kérdéseiket BerciBotnak, aki bármilyen SZTE-hez kapcsolódó kérdésben segít az érdeklődőknek. Mindent tud például a felvi.hu használatával, a nyelvvizsgával, az emelt érettségivel és a ponthatárokkal kapcsolatban. Ha Berci egy komplex kérdést kap, az SZTE Felvételi szakértőit hívja segítségül, akik bekapcsolódnak a Messenger beszélgetésbe és segítenek a felvételi előtt álló középiskolásoknak.


BerciBot, az SZTE leghíresebb tudósáról kapta nevét, az egyetlen magyar Nobel-díjasról, aki hazai kutatásáért kapta meg a legrangosabb tudományos elismerést. Szent-Györgyi Albert 1937-ben nyerte el a Nobel-díjat és kutatásainak színhelye az SZTE volt, melynek 1940-1941 között rektora volt.


Keresd BerciBotot a Szegedi Tudományegyetem Felvételi Facebook oldalán!


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Erdész ÁdámErdész Ádám – ÁOK – orvos

Szeged egy igazán kellemes és szép város, nagyon jó a társaság. A belvárosban szinte mindenhol ismerősbe botlok. A képzés is nagyon jó, magas színvonalú, szerintem a tanárok is nagyon korrektek. Nagyon sok kulturális lehetőség van a városban és az egyetemen is. Szerintem nem elhanyagolható megemlíteni azt sem, hogy nagyon szépek a lányok is.





Nagy_EvelinNagy Evelin - GYTK, gyógyszerész

Idehaza Szegeden a legszínvonalasabb a gyógyszerészképzés, ezért is jöttem az SZTE-re az ország másik feléből. Jók a tapasztalataim, bár nagyon nehéz, sokat kell tanulni, de végig lehet csinálni. Gyógyszerészekből hiány van, így ha végzünk, garantált, hogy el tudunk a diplománkkal helyezkedni.



További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *

  • július 10.
    Egész napos
    A jelentkezés óta megszerzett és a pontszámításhoz nélkülözhetetlen, vagy többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására előreláthatóan április második felétől legkésőbb 2024. július 10-ig lesz lehetőség. A pontszámítás kizárólag az E-felvételi rendszerébe megfelelő módon feltöltött dokumentumok alapján történik. Ezért kifejezetten fontos odafigyelni arra, hogy a szükséges dokumentumok megfelelően legyenek feltöltve.