A GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda 2013. január 31-én a SZTE 2013. évtől érvényes biztosításaival kapcsolatos tájékoztatót tartott a József Attila Tanulmányi és Információs Központban

A Szegedi Tudományegyetem eddig működő biztosítási csomagjait 2012 évben az új alkusz, a Pannon-Safe Kft egy auditáció keretében áttekintette. Ennek során megállapítást nyert, hogy a biztosítás korszerűsítése szükséges, mivel nagyon alacsony volt évek óta a kárkifizetettség. Okokként felmerült, hogy nem ismert a felhasználók részéről a biztosítás tartalma valamint, hogy nem terjed ki a régi biztosítás minden területre, ami a SZTE részére szükséges.

Az auditáló cég vizsgálati jelentésében egy közbeszerzési eljárás lefolytatását javasolta, célkitűzésként megjelölve verseny során a teljeskörűségnek és a díjak csökkentésének elérését.

A létrejött új biztosítási csomag törekvésünknek megfelelően olcsóbb és korszerűbb lett. Az egyetem tevékenységéhez igazodik, nagy biztonságot jelent minden területen. A kiterjesztett felelősségbiztosítás gondoskodik az egyetemi dolgozókról és az oktatottakról egyaránt. Mindkét csoport részére a dologi és személyi károk megtérülését biztosítja.


A részletes tájékoztató ide kattintva tölthető le.