felhivas_mora_tehetseggondozo_tabor

Tehetséggondozó tábort szervez a Móra Ferenc Szakkollégium

10-12. évfolyamosok számára szervez tehetséggondozó tábort 2022. július 18-tól 24-ig az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium.

A szakmai táborba az SZTE, a szakkollégiumi lét iránt érdeklődő diákokat várnak, akik szívesen hallgatnának előadásokat az SZTE, az MTA professzoraitól, vennének részt kiscsoportos szakmai foglalkozásokon az egyetem oktatóival, vagy megtudnák, hova tovább az SZTE-s diplomával, a szakkollégiumi tapasztalatokkal. A sokszínű egyetemista és mórás életérzést bemutató, városnéző és szabadidős programokat is tartalmazó tábor jelentkezési határideje április 30.

felhivas_mora_tehetseggondozo_tabor

A táborban való aktív részvétel a 12. évfolyamosok számára előnyt jelenthet a felvételi eljárás során a Móra Szakkollégiumba való jelentkezés esetén. Részvételi díj: 25.000 forint (ami magában foglal napi háromszori éttermi étkezést, belépődíjakat, szakmai programokat).

További részletek ide kattintva érhetők el.

SZTEinfo


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Spitzer BarbaraSpitzer Barbara – BTK – anglisztika

Szeged és a Szegedi Tudományegyetem is nagyon diákközpontú. Sokkal gyakorlatiasabb az oktatás, mint más egyetemeken, és rengeteg lehetőséget kínál a hallgatóinak. Ugyanez elmondható a városról is, hiszen rengeteg kedvezményt adnak a diákoknak, melyekkel nagyon sokat lehet spórolni. Így pedig egy kicsit az egyetemista élet is könnyebbé válik.






Csizmar_Adrienn_felveteliCsizmár Adrienn- BTK, szlavisztika-orosz

Szegediként sok jót hallottam az SZTE-ről, és egyáltalán nem akartam itt hagyni a várost és a barátaimat sem. Ezért is döntöttem a lengyel helyett inkább az orosz mellett, hiszen az előbbit csak Pesten tanulhattam volna. Legjobban a TIK tetszik az egyetemen. Nagyon hallgatóbarát, és itt tényleg minden eszköz megvan a nyugodt tanuláshoz. Ez egy olyan hely, ahova szívesen járok vissza mindig.




További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *