Downloads1

Business Coach szakirányú továbbképzéssel bővül az SZTE Gazdaságtudományi Kar képzési kínálata

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara 2021. februártól meghirdeti a Coach School együttműködésével a Business Coach szakirányú továbbképzést. A most újonnan induló szakra 2021. január 25-ig jelentkezhetnek az érdeklődők.

A coaching egy viszonylag új, de egyre elterjedtebb módja a tanácsadói – és személyzetfejlesztői munkának, amely alatt személyre, illetve csoportra vonatkoztatott tanácsadó-fejlesztői támogatást értünk. Célja elsősorban a coacholt egyén személyes vagy szakmai képességeinek és magatartásának tudatosítása, változtatása, fejlesztése adott probléma megoldása és/vagy távolabbi célok elérése érdekében.

 

A 2 féléves képzésen, amely levelező formában és magyar nyelven indul, Business Coach végzettséget szerezhetnek a hallgatók, elsajátítva többek között a business coach tevékenységhez elengedhetetlen üzleti alapokat, a coaching szemléletű vezető sajátosságait, a különböző irányzatokat és kompetenciákat. A megszerzett szakképzettségnek köszönhetően a résztvevők alkalmassá válnak coaching folyamat nyújtására, ezzel támogatva az üzleti élet szereplőit személyes és szakmai fejlődésben, a kitűzött célok elérésében.

 

A képzés egyik részét az üzleti tárgyak (mint például Menedzsment, Marketing vagy Szervezeti viselkedés), másik részét a coaching területéhez kötődő tárgyak alkotják (Hatásos kérdezés- és Tárgyalástechnika, Coaching módszertanok). A hallgatóknak a képzés zárásaként teljesíteniük kell egy 28 órás, az egyetem által biztosított szakmai gyakorlatot, továbbá részt kell venniük egy vizsgára felkészítő mentoráción is. A képzés a Coach Schoolnak az International Coach Federation (ICF) által elfogadott programja részeként valósul meg, sikeres teljesítés esetén ACSTH (Approved Coach Specific Training Hours) nemzetközi tanúsítványt szerezhetnek a hallgatók.

 

A jelentkezéshez bármely képzési területen, legalább alapképzésben szerzett oklevél szükséges, valamint a weboldalon elérhető egyetemi formanyomtatvány kitöltése.


Jelentkezési határidő: 2021. január 8-25.


SZTEinfo

 


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Gal_ErikaGál Erika - FOK, fogorvos

Nem bántam meg, hogy az SZTE Fogorvostudományi Karára járhatok. Az oktatás nagyon magas színvonalat képvisel, ráadásul nagyon jó kis közösségbe csöppentem. A tanárok korrektek, a tananyag elérhető, csak tanulni kell. Ráadásul minden év végén van nyári gyakorlat, ami kötelező jellegű. Az egyetem gyakorlati helyet is biztosít itt a szegedi klinikán, ezen felül minden államilag támogatott diákjának tömegközlekedési bérletet és jegyzettámogatást biztosít, amit rendkívül hasznosnak tartok.




Balogh_RamonaBalogh Ramóna - TKK, magyar-, média-, mozgókép-, és kommunikációtanár

Ezzel a képzéssel a későbbiek során nagyobb esélyem van a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és szerintem a kommunikáció bármely munkaterületen kifizetődő. Azért ezt a szakot választottam, mert kisgyermekkorom óta szerelmese vagyok a magyar nyelvnek, a magyar irodalomnak, és ehhez a kommunikáció mint olyan, elválaszthatatlan dolog.



További hallgatói vélemények >>>