nyito_online

Online előadás: szemléletváltás a digitális oktatásban

Szemléletváltás a digitális oktatásban címmel tart online előadást az SZTE Alma Mater szervezésében Fegyverneki Gergő középiskolai tanár, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő, a debreceni Bűvösvölgy oktatója október 16-án 17 órától az SZTE Alma Mater Facebook oldalán élőben.

A Szemléletváltás a digitális oktatásban című online előadás A tankönyveken túl programsorozatának hagyományos őszi, módszertani rendezvénye, amely az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 pályázatban valósul meg.

Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb szakemberének előadásával az alumni pedagógus közösség szemléletbeli és módszertani fejlődését támogatják a szervezők, így elősegítve a digitális pedagógia gyakorlatban való megvalósulását.

Az esemény moderátora Almádi Róbert, Kitüntetett SZTE Alumni Pedagógus Nagykövet.

Az online előadást az SZTE Alma Mater Facebook oldalán közvetítik október 16-án, pénteken 17 órától.

Regisztrálni a honlapon található eseménynél lehet.

A regisztráció október 15-én 12:00 órakor zárul.

Tegye fel kérdéseit az előadónak a gila.adrienn@szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


kartali_tunde_felveteliKartali Tünde - TTIK, biológia PhD

Újvidéken, szerb nyelven fejeztem be a mesterképzést. De mindig is szerettem volna az anyanyelvemen továbbtanulni, mikrobiológiával foglalkozni. Ezért jelentkeztem az SZTE Biológia Doktori Iskolájába. Szegedet mindig is szerettem. Régóta tisztában vagyok azzal is, hogy az itteni egyetem minőségi képzést biztosít, az SZTE Mikrobiológiai Tanszékéről csak jót hallottam. Ezért választottam a Szegedi Tudományegyetem doktori képzését.





Csizmar_Adrienn_felveteliCsizmár Adrienn- BTK, szlavisztika-orosz

Szegediként sok jót hallottam az SZTE-ről, és egyáltalán nem akartam itt hagyni a várost és a barátaimat sem. Ezért is döntöttem a lengyel helyett inkább az orosz mellett, hiszen az előbbit csak Pesten tanulhattam volna. Legjobban a TIK tetszik az egyetemen. Nagyon hallgatóbarát, és itt tényleg minden eszköz megvan a nyugodt tanuláshoz. Ez egy olyan hely, ahova szívesen járok vissza mindig.




További hallgatói vélemények >>>