nyito_online

Online előadás: szemléletváltás a digitális oktatásban

Szemléletváltás a digitális oktatásban címmel tart online előadást az SZTE Alma Mater szervezésében Fegyverneki Gergő középiskolai tanár, módszertani tréner, digitálispedagógia-szakértő, a debreceni Bűvösvölgy oktatója október 16-án 17 órától az SZTE Alma Mater Facebook oldalán élőben.

A Szemléletváltás a digitális oktatásban című online előadás A tankönyveken túl programsorozatának hagyományos őszi, módszertani rendezvénye, amely az EFOP-3.4.4-16-2017-00015 pályázatban valósul meg.

Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb szakemberének előadásával az alumni pedagógus közösség szemléletbeli és módszertani fejlődését támogatják a szervezők, így elősegítve a digitális pedagógia gyakorlatban való megvalósulását.

Az esemény moderátora Almádi Róbert, Kitüntetett SZTE Alumni Pedagógus Nagykövet.

Az online előadást az SZTE Alma Mater Facebook oldalán közvetítik október 16-án, pénteken 17 órától.

Regisztrálni a honlapon található eseménynél lehet.

A regisztráció október 15-én 12:00 órakor zárul.

Tegye fel kérdéseit az előadónak a gila.adrienn@szte.hu e-mail címen.


esza_felso

Nyiss a Jövőd Felé!Hallgatóink mondták

Szolga_Valentina_kicsiSzolga Valentina – GYTK, gyógyszerész

Már gimnáziumban is Szegedre jártam, így szinte egyenes út vezetett az SZTE-re. Mórahalmi vagyok, így az SZTE helyileg közel van, Szegedet pedig egy vonzó, gyönyörű városnak tartom. Ami nagyon pozitív számomra, hogy a képzés rendkívül gyakorlatorientált, és az egyetemi rangsorokban is jó helyezéseket érünk el.


Hegedus_AgnesHegedűs Ági - BTK, anglisztika

Azért választottam Szegedet, mert nagyon szeretem ezt a várost, jó érzés itt leni. A BTK-t azért ajánlom másoknak, mert nagyon rendesek és segítőkészek a tanárok, jó velük megismerkedni, s itt van mellette a gyönyörű TIK, ahol nyugodtan lehet tanulni. Sokat kell ugyan tanulni, főleg egy gimnázium után, de szívesen ajánlom a kart mindenkinek.


További hallgatói vélemények >>>


Események

Rendezvénynaptár *