PontOttParty_nyitó

Ünnepeljünk együtt az SZTE Pont Ott Partin!

2019. július 24-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon várt már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból, kedves középiskolás diák, az SZTE közös ünneplésre, Pont Ott Partira hív, a Dugonics térre. Kezdd velünk SZTE-s életed, hangolódj a Carson Coma dalaival, majd ünnepeld a sikeres felvételid a Supernemmel. Erre te sem mondhatsz nemet!

A felvételi eljárás leginkább várt pillanata, amikor végre kiderülnek a hivatalos felvételi ponthatárok és megérkeznek a sikeres felvételiről tájékoztató SMS-ek. Idén július 24-én este 8 órakor ér véget a várakozás.


IMG_3673

 

Kedves Középiskolások! Hogy a ponthatárok kihirdetése előtti utolsó órákra ne a legfeszültebb időszakként emlékezzetek, vár titeket az SZTE Pont Ott Partija! Gyertek a Dugonics térre a barátokkal, és kezdjétek együtt az új, SZTE-s életeteket! Ráadásul leendő hallgatótársaitokkal is megismerkedhettek, és akár életre-szóló barátságokat köthettek.

 

A 2019. július 24-i fergeteges hangulatot GNU alapozza meg 17 órától a Warm Up Partin. 19 órától a Carson Coma érkezik a színpadra, és pezsdíti fel a hangulatot egy kis retro muzsikával. Ezután elérkezik a várva várt pillanat: 20 órakor jönnek az óriáskivetítőn a hivatalos felvételi ponthatárok. Hogy méltó módon ünnepelhesd új életed kezdetét, fél 9-től minden SZTE-s gólyát vár a Supernem, utána pedig a JATE KLUB! Ünnepelj velünk és hallgató társaiddal egy hatalmas bulin: tomboljatok együtt a Supernem legnagyobb slágereire! A koncert után pedig a JATE Klub teraszán vár az After Parti, ahol DJ Seladi gondoskodik a buli méltó zárásáról.


IMG_3806

 

A Pont Ott Parti teljesen ingyenes. A JATE Klubban a rendezvényen kiosztott karszalaggal, illetve az SZTE+ kártyával lehet részt venni.


Az SZTE 2019. július 24-i Pont Ott Partijának részletes programja:


17.00 óra: Pont Ott Warm Up Parti GNU-val,

19:00 óra: Carson Coma koncert,

19:50 óra: Egyetemi köszöntő,

20:00 óra: Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése,

20.30 óra: Supernem koncert a Dugonics téren,

22.00 óra: Pont Ott Parti After Buli a JATE Klubban és a teraszán. Az este házigazdája: Gedzo

 

SZTEinfo – K. B.

Archív fotó: Bobkó Anna


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Moczar_DoraMóczár Dóra - ÁJTK, jogász

Szegediként a pályaválasztás előtt nem is volt kérdés, hogy itt szeretném elkezdeni jogi tanulmányaimat. Emellett, egyedül az SZTE ÁJTK biztosít az országban modulválasztási lehetőséget, teret adva annak, hogy mindenki érdekeltségi körének megfelelő jogterületen bővítse ismereteit. A város hangulata és nyüzsgése méginkább azt erősítette bennem, hogy jól döntöttem. Tanulmányaim során közéleti téren is aktív voltam és vagyok, gyakornokként pedig beleláttam a jogászi munkába és értékes tapsztalatokat szereztem, ezért biztos vagyok benne, hogy ha még egyszer választanom kellene, akkor is a Szegedi Tudományegyetemet választanám.



amin-alawar2Amin Alawar - TTIK: biológia Phd

Libanonból érkeztem Szegedre a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogrammal. Szeretek SZTE-s hallgató lenni, mert elképesztő itt a diákélet. Rengeteg a külföldi hallgató, szinte a világ minden tájáról tanulnak itt fiatalok. A laborban végzett tudományos munka mellett jut idő a kikapcsolódásra is. A város is lenyűgöző, kedvencem a Széchenyi tér.



További hallgatói vélemények >>>