2022. május 29., vasárnap

Hallgatói Szolgáltató Iroda

Pénzügyek kezelése


A Hallgatói Szolgáltató Iroda feladata, hogy az egyetem szervezetén belül elvégezzen minden olyan adminisztrációs és szolgáltatási tevékenységet, amely a hallgatói pénzügyekkel (ki- és befizetések) és a diákigazolványokkal kapcsolatos, valamint részt vegyen a hallgatói szolgáltatások tervezésében, bevezetésében és működtetésében.A pénzügyek intézésével kapcsolatos információkért látogassa meg a Hallgatói Szolgáltató Iroda honlapját! >>>Juttatások


A Szegedi Tudományegyetem államilag finanszírozott, nappali tagozatos hallgatóinak járó juttatások.

 

Ösztöndíjak

Az ösztöndíjról elsőre valószínűleg a legtöbb embernek az egyetem által utalt tanulmányi ösztöndíj és/vagy az Erasmus program jut eszébe. Ezeken kívül azonban számos más ösztöndíjra lehet pályázni, például Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra , városi vagy Bursa Hungarica ösztöndíjra. Létezik továbbá Sportösztöndíj, "Esélyt a tanulásra" ösztöndíj is. A szociális ösztöndíjra minden év elején pályázhatnak a hallgatók elektronikus úton az EHÖK honlapján keresztül.


További információk >>>


Féléves városi bérlet

A Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatos, államilag finanszírozott hallgatóinak 90%-a szociális alapon ingyenes, féléves városi tömegközlekedési bérletet kapnak, amennyiben erre pályáznak és elérik a szükséges ponthatárt és megfelelnek a jogosultsági feltételeknek. A Hallgatói Szolgáltató Irodában minden félév elején felvehetőek a városi bérletek, amint a Neptun szerint aktív lett az adott félév státusza. A határidőkről mindig tájékoztatnak a megállító táblák a TIK bejáratánál.Diákigazolvánnyal igénybe vehető kedvezmények

A diákigazolvány nem csak az egyetemi polgárságot igazoló legfontosabb okmányok egyike, hanem különféle kedvezmények forrása. Vásárlási, utazási és kulturális kedvezmények igénybevételére is jogosít. A szegedi diákoknak szóló kedvezményekről a www.sztekedvezmenyek.hu oldalon tájékozódhatnak.Diákhitel

Hétköznapi megélhetésedhez szeretnél anyagi segítséget? Akkor a szabad felhasználású Diákhitel1-re van szükséged. Ha az önköltséged díját finanszíroznád, akkor pedig a Diákhitel2 nyújt számodra tökéletes megoldást. Válaszd a legkedvezőbb pénzügyi segítséget és váltsd valóra terveidet a diákhitellel.


További információk >>>


Információs videók >>>OTP bank

otp_nagy

Kedves Leendő Junior Ügyfelünk!

 

Engedd meg, hogy néhány hasznos információval kiegészítsük levelünket:

 

Sikeres felvételidnek köszönhetően a következő évek életedben Szegedhez, a Napfény Városához fognak kötni. Bankügyeid intézésében a város több pontján tudunk rendelkezésedre állni.

Amennyiben számlanyitási igénylőlapunkat visszaküldöd a szegedi fiókunk címére augusztus 15-ig, úgy JUNIOR számládat megnyitjuk, bankkártyádat megrendeljük, és ezeket a beiratkozást megelőzően fiókunkban átveheted.

 

CÍMÜNK: OTP Bank Nyrt. Szegedi Fiók

6720 Szeged Takaréktár u. 7.

 

Használd ki a sorban állás nélküli ügyintézés lehetőségét, és az alábbi telefonszámokon egyeztess időpontot munkatársainkkal:

 

62/620-707 Tóth Nikolett

62/620-795 Tolnai Norbert

62/620-772 Németh Gergely

62/620-791 Boros-Tóth Mónika

 

Bízunk benne, hogy minket választva az egyetemi évek pénzügyi kérdései Számodra kényelmesen, gyorsan működnek majd bankfiókban és azon kívül egyaránt.

 

Üdvözlettel:

otp_kis

 

További információk >>>