Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04449
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnyolcadik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. december 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04449

Ajánlattételi határidő: 2014. december 05 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. december 16.; 2. részajánlati kör: 2014. december 16.; 3. részajánlati kör: 2014. december 9.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Szakképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A felsőoktatási szakképzések és a felnőttképzési tevékenység kooperációja, értékelése” c. workshop
  • Időpont: 2014. december 16.
  • 2014. december 16-án tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 26 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK JUGYU KLUB - Szeged, Hattyas sor 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, és sertésből készült ételt is); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő (termoszos) tejszínnel; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, linzer); *10 dkg/fő pogácsa (tepertős, sajtos); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen); *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB); 0,1 l minőségi bor/fő (vörös, és rose vegyesen, nem asztali minőségű). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Projekt konferencia – MENTOR(h)ÁLÓ 2.0 PROGRAM”
  • Időpont: 2014. december 16.
  • 2014. december 16-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 50 fő részére, tervezetten 11:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére, valamint tervezetten 13:00 órától svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JGYPK Főépület - Szeged, Boldogasszony sgt. 6.
  • Kávészünet I.: *5 dkg/fő vegyes sós sütemény – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Kávészünet II.: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő vegyes sós sütemény – nem zacskós (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé és tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos szendvicsebéd: *10 dkg/fő hideg saláták (2 féle saláta: pld.: orosz hússaláta, francia saláta); *4 db mini szendvics/fő bagettből (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vega: padlizsánkrémes, tojáskrémes, körözöttes); *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pl. zserbó, mini isler, mézes); *1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos), citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Tanulmányi és Információs Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE TIK Jubileumi Ünnepség”
  • Időpont: 2014. december 9.
  • 2014. december 09-én tervezetten 12:00 órától 2 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK Nagyelőadó terem – Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás (pármai), vegetáriánus (sajtok: camamber, mozzarella) 0,5 kg-os kiszerelésű teljes kiőrlésű bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); 10 dkg/ fő sós vegyes pogácsa, *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles biztosítani az asztalok kasírozását, és az asztali dekorációt (virág dísz).
  • Ajánlattevő köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a három részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

  • 2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Progam” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 59 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 165 750,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 120 000,-Ft+ÁFA

DSC_00661_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK