Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04415

Az ajánlattételi felhivás szövege módosításra került. Az ajánlattételi felhivásban a ténylegesen szerepelt 2 db turbómolekuláris szivattyú javítással szemben csak 1 db szivattyú javítása szükséges. A szükségtelen részt töröltük a felhivás szövegéből.

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék (6720 Szeged, Aradi vértanuk tere 1.) részére 1 db turbómolekuláris szivattyú javítása.
2014. december 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04415

Ajánlattételi határidő: 2014. december 22 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződéskötéstől számított 10 munkanap

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék (6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.) részére 1 db Pfeiffer TMU 071 típusú turbomolekuláris szivattyú javítása.

Hibajelnség: a készülék zajos, nem jó a végvákuma, túl nagy az áramfelvétel).



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlati árban kérjük feltüntetni az anyagköltséget, munkadíjat, az egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt javítási határidőt.

(A vállalási díj tartalmazza az egyéb járulékos költségeket és a kiszállási díjat.)

 

A készülék megtekinthető a SZTE TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszéken, Dr. Oszkó Albert egyetemi adjunktussal történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/544-116 Fax: 06-62/546-482) E-mail: oszko@chem.u-szeged.hu

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 60 hónap időszakban legalább 1 db Pfeiffer TMU 071 típusú turbomolekuláris szivattyú javításáról.

 

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 

 

  • Ajánlattevő rendelkezzen 5 éves szakmai tapasztalattal a turbómolekuláris szivattyúk javításában.

 

Igazolási mód:

  • Egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon Ajánlattevő, hogy rendelkezik 5 éves szakmai tapasztalattal a turbómolekuláris szivattyúk javításában.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott javítás munkadíjára, a javítás során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére, a helyszínre történő kiszállás költségeire.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

TTIK Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék

(6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.)





Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Oszkó Albert dr., adjunktus SZTE TTIK Kémiai Tanszékcsoport Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék, tel: +36 (62) 544-116, +36 (62) 544-000/4116

email: oszko@chem.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánítottuk.

DSC_13641_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK