Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04421
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Szakképzési szakok bemutatkozó filmjeinek elkészítése”
2014. december 15.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04421

Ajánlattételi határidő: 2014. december 18 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 7 nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

A kész videó anyag képi világa

12 db oktatói portré, 2 promóciós kisfilm, intézet bemutató film. Interjú készítés a szakképzési központ vezetőjével, szakoktatóival. Hallgatókkal „spontánok” készítése. Az oktatói portrék hossza 25-30 perc, az intézet bemutató film 15 perc, a két promóciós film max. 2-2 perc hosszú.

Egy kistotál, egy secund kamera, illetve a vágóképek váltakoznak. A kistotál képnél az előadó mellé a montírozásnál egy 16:9 es formátumú prezentációs kép kerül.

A stúdiófelvételnél a háttérnek egybefüggő életlennek és egybefüggő sötétnek kell lennie, tehát minimum 3 m hosszú stúdió háttérnek lenni kell a bevilágított előadó mögött. A film elején egy 15 mp-es főcímmel és animált alcímmel kezdődik az oktató anyag. A film alatt általános és speciális vágóképek az intézet életéről. Speciális vágóképek tartalmazzanak sín rendszerrel, kamera stabilizátorral elkészített képeket, illetve lassított (400 FPS-es), továbbá légi felvételeket, Full HD minőségben. A film végén zenés stáblista támogatói logókkal.

 

Az oktatóanyag felvételi és a kész videó anyag minőségi követelményei:

 • a filmek száma: 15 különálló film.
 • a felvétel és a vágott anyag Full HD azaz 1920x1080-as felbontásúnak kell lenni
 • a lassított felvételeket 400 FPS-ben Sony FS-700-as vagy ennél jobb videokamerával kell készíteni
 • a kész anyagnak HD mpg4 vagy mpg2 25 Mbps tömörítésnek kell megfelelni
 • a felvételeket a vállalkozó által biztosított szegedi telephelyen található hangszigetelt, bevilágított videó stúdióban kell elkészíteni
 • a stúdióban 3 HD kamera szett
 • 1 db rendezői legalább 16” monitor a megrendelőnek kontrolállásnak
 • 1 db min legalább 22” prezentációs monitor a közeli kamera alá
 • csiptetős rádiós mikrofon szett
 • vállalkozó által biztosított felvételi stáb: sminkes, 1 fő világosító, 3 fő operatőr, 1 fő rendező
 • kamerastabilizáló Steadycam Merlin
 • sínrendszer

 

Utómunka:

 • 15 mp animációs főcím gyártás minden filmhez
 • a nyersanyagok összemontírozása, tisztázása, 2D-3D prezentációk behelyezése
 • stáblista és a mecenatúra lista elkészítése.
 • a kész anyag tömörítése és átadása USB háttértáron

Figyelem! Ajánlattevőt terhelik a filmekhez kapcsolódó szervezői és lebonyolítási munkák is!

 

Leadási határidő:

A kész anyagot a szerződéskötés időpontjától számított 7 napon belül kell átadni Megrendelő részére!

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a 15 film kiírás szerinti elkészítésére mindösszesen nettó Ft + Áfa formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a videó anyag elkészítésével kapcsolatosan felmerülő költségre.

Kérjük, hogy ajánlatában egyösszegű ajánlati árat jelöljön meg, mely tartalmazza az egyéb járulékos költségeket is!


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 • Ajánlattevő köteles a technikai kiírásban feltüntetett felvevő eszközöket alkalmazni a felvételek elkészítése során.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a technikai kiírásban feltüntetett HD felvevő eszközöket fogja alkalmazni a felvételek elkészítése során.

 • Ajánlattevő a lassított felvételekhez használatos Sony FS-700-as kamera meglétét a kameráról csatolt fotóval köteles igazolni.
 • Ajánlattevő rendelkezzen képzés bemutatkozó anyagok gyártásában szerzett tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 3 különböző képzés, vagy kari bemutatkozó videó anyag elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a videó anyag megnevezését, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

 • Ajánlattevő köteles biztosítani 3D animációkra elkészült stúdióval és stábbal rendelkező utómunka állomást.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy biztosítani tudja a 3D animációkra elkészült stúdióval és stábbal rendelkező utómunka állomást.

Fizetési feltételek:

Vállalkozó a feladatok elvégzését követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással egyenlít ki.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Forró Lajos, stúdióvezető SZTE JGYPK Szakképzési, Távoktatási és Továbbképzési Központ Mozgóképgyártó és Oktatási Stúdió, tel: +36 (30) 915-2584

email: forro@jgypk.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Fiatalok a Magyar Kultúráért Alapítvány, 6724 Szeged, Gyöngyvirág u. 4/A. 2/4.
Nyertes ajánlati ár: 1 220 000,-Ft+ÁFA