Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04322
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harmincnegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. november 26.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04322

Ajánlattételi határidő: 2014. november 19 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. november 28.; 2. részajánlati kör: 2014. december 11.; 3. részajánlati kör: 2015. január 08.; 4. részajánlati kör: 2014. december 12.; 5. részajánlati kör: 2014. november 29.; 6. részajánlati kör: 2014. december 09.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „em. Prof. Dr. Martonyi János székfoglaló előadását követő fogadás”
  • Időpont: 2014. november 28.
  • 2014. november 28-án tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott csirkemell töltve burgonyapürével és rizzsel, vegetáriánus főétel; *savanyúság: csemegeuborka; *desszert: mini zserbó és mini puncs szelet; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK 2014. évi nyugdíjas találkozója”
  • Időpont: 2014. december 11.
  • 2014. december 11-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 20 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott csirkemell sajttal-sonkával töltve burgonyapürével; *savanyúság: csemegeuborka. Innivalót a Vállalkozónak nem kell biztosítania!
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK Újévi fogadás”
  • Időpont: 2015. január 08.
  • 2015. január 08-án tervezetten 14:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 110 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54. III. em.
  • Svédasztalos állófogadás: *2 féle meleg főétel: lencsefőzelék, 3 db/fő főtt frankfurti virsli mustárral, ketchuppal, és tormával; *kenyér és hotdogkifli; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín és édesítőszer (nem termoszos); *1 pohár/fő pezsgő (Törley száraz, édes és alkoholmentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE GYTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Évbúcsúztató, 2014”
  • Időpont: 2014. december 12.
  • 2014. december 12-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 150 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GYTK Dékáni Hivatal – Szeged, Zrínyi u. 9.
  • Szendvicsebéd: *4 féle hideg saláta: francia saláta, majonézes burgonya saláta, majonézes cékla saláta, görög saláta; *5 db/fő mini szendvics 0,5 kg-os kiszerelésű, friss formakenyérből, legalább 4 féle: libamájas, szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus (körözöttes, sajtos); *7 dkg/fő vegyes édes apró sütemény (mini rétesek, zserbó, gyümölcsös szelet); *1 pohár/fő pezsgő (Törley: félszáraz, édes); *1 adag/fő frissen főzött kávé, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Rektori Hivatal, Marketing és Kommunikációs Igazgatóság részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Szent-Györgyi Tanulmányi Verseny”
  • Időpont: 2014. november 29.
  • 2014. november 29-én tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 150 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Általános Orvostudományi Kar Oktatási Épület - Szeged, Dóm tér 13.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázat Képzésfejlesztés alprojekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Regionális felsőoktatási és felnőttképzési együttműködés a munkaerő piaci sikeresség érdekében II.” workshop
  • Időpont: 2014. december 09.
  • 2014. december 09-én tervezetten 14:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 40 részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Rektori Hivatal - Szeged, Dugonics tér 13.
  • Szendvicsebéd: *3 db szendvics/fő (legalább 3 féle: tartalmaznia kell vegetáriánus szendvicset is) 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima,sajtos); *2 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő üdítő (rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a hat részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati források:

  • 5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen” projekt.
  • 6. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon.” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 124 800,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 30 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1. (alanyi adómentes)
Nyertes ajánlati ár: 115 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 247 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 187 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 52 000,-Ft+ÁFA

DSC_6676_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK