Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04284
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda (6722 Szeged, Szentháromság u. 34.) részére „Szegedi Tudományegyetem gépjárműveire Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás 2015. évre."
2014. november 21.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04284

Ajánlattételi határidő: 2014. november 26 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. január 01-től 2015. december 31-ig tartó időszak.

A beszerzés rövid ismertetője:

Szegedi Tudományegyetem gépjárműveire Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás 2015. évre.

A SZTE tárgyi gépjárműveinek listáját és adatait (69 db) az 1. sz. melléklet tartalmazza.
Letölthető állományok:
Szegedi Tudományegyetem KGFB lista.xlsx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az összes biztosítási díj a bírálandó részszempont. A biztosítási díjat az összes gépjárműre összesítve az alábbiak szerint kérjük megadni:

GFB díj:………………….Ft

Baleseti adó:………….Ft

Összesen: …………….FtTovábbi információk:

Fizetési feltételek:

A negyedévenkénti biztosítási díjak a számlák keltétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással kerülnek kifizetésre, a SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda által igazolt teljesítést követően.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

SZTE GMF

Szolgáltatás Szervezési Iroda,

6722 Szeged, Szentháromság u. 34.

Sári Lajos részére.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Lajos, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda Szállítás, tel: +36 (62) 544-327

email: sari.lajos@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánítottuk.