Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04257
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás keretében indított harminckettedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
2014. november 18.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04257

Ajánlattételi határidő: 2014. november 12 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2014. december 12. Figyelem! Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő Szervezet által jóváhagyott időpontig.; 2. részajánlati kör: 2014. november 14.; 3. részajánlati kör: 2014. december 16. Figyelem! Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő Szervezet által jóváhagyott időpontig.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE TTIK Genetikai Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Záró konferencia HUcanceRO”
  • Időpont: 2014. december 12. Figyelem! Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő Szervezet által jóváhagyott időpontig.
  • 2014. december 12-én tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 65 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez/étkezéshez legalább 3-4 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont – 6726 Szeged, Temesvári krt. 62.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó, fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (pld.: sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs,); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas, és mentes). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles a kávészünetet/étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Doctor Honoris Causa díjhoz gratuláló ünnepség”
  • Időpont: 2014. november 14.
  • 2014. november 14-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez a szükséges számú személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület, társalgó - Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Szendvicsebéd: *3 db/fő szendvics 1 kg-os kiszerelésű formakenyérből, legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus; *1 pohár/fő pezsgő (Törley: száraz, édes, és alkoholmentes);*1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer (nem termoszos); *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0035 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0035 projekt sajtónyilvános ünnepélyes projektzáró eseménye”
  • Időpont: 2014. december 16. Figyelem! Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő Szervezet által jóváhagyott időpontig.
  • 2014. december 16-án tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK, nagy előadó előtti foyer - Szeged, Ady tér 10.
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (2 féle; pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db/fő mini szendvics 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből, legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény; *10 dkg/fő vegyes sós sütemény; *1 pohár/fő pezsgő (Törley: száraz, édes, és alkoholmentes);*1 adag/fő frissen főzött kávé és tea vegyesen, hozzá való cukor, tejszín, édesítőszer, citromlé; *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Ajánlattevő köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Ajánlatkérő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést a 2. részajánlati kör esetében 2014. november 13-án, az 1. és 3. részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 2014. november 13-án, ill. 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2014/PSZ03015 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 6 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati források:

  • 1. részajánlati kör: HURO/1101/173/2.2.1, „HUcanceRO” projekt.
  • 3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0035, „Környezeti tényezők és genetikai faktorok interakciójának vizsgálata immunmediált és daganatos betegségek kialakulásában.” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE GMF Szolgáltatás Szervezési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 188 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 75 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 116 000,-Ft+ÁFA