Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04242

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Mérnöki Kar (6725 Szeged, Moszkvai krt. 5-7.) részére A dél-kelet európai országok felsőoktatási intézményeinek oktatási, kutatási kompetenciáinak elemzése az élelmiszerbiztonsági és gasztronómiai területen témában tanulmány készítése
2014. november 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04242

Ajánlattételi határidő: 2014. november 26 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. január 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

További információk:

A TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014 sz projekthez kapcsolódóan „A dél-kelet európai országok felsőoktatási intézményeinek oktatási, kutatási kompetenciáinak elemzése az élelmiszerbiztonsági és gasztronómiai területen” tanulmány készítése, melynek terjedelme minimum 80.000 karakter.

Vállalkozó a kész tanulmányt 1 példányban nyomtatva, spirálozva, valamint 1 példányban elektronikus adathordozóra írva köteles átadni a Megrendelő részére.

A feladat célja: Felmérésre kerüljenek azok a felsőoktatási helyek a Dél-Kelet-Európai térségben, akik élelmiszerbiztonsággal, gasztronómiával kapcsolatos képzéseket kínálnak, továbbá bemutatva oktatási-kutatási tevékenységeiket.

A tanulmány tartalma:

  • Európai Unióban élelmiszerbiztonsági és gasztronómiai területen tevékenykedő kiemelkedő felsőoktatási intézményeiben honos adaptációra érdemes „best practice”-k tanulmányozása a dél-kelet európai országokban elhelyezkedő intézmények tekintetében
  • jelentős kutatási irányok bemutatása
  • oktatási tevékenységek tanulmányozása
  • 4-6 releváns felsőoktatási intézmény kiválasztása Megbízóval közreműködve adott földrajzi területen, oly módon, hogy a határ menti régiókból legalább 1 intézmény kiválasztásra kerüljön.
  • kiválasztott intézmények esetében az élelmiszermérnöki és/vagy gasztronómiai képzést végző oktatási egységek bemutatása:
  • általános ismertetés
  • általános bemutatás
  • kutatási tevékenység bemutatása, kiemelkedő teljesítmények ismertetése (amennyiben elérhető)
  • oktatási tevékenység bemutatása (tárgyak, képzések)
  • Intézményekhez kapcsolódó ipari partnerek felsorolása
  • határ menti régiókban elhelyezkedő intézmények pályázati tevékenységének ismertetése
  • a Szegedi Tudományegyetem meglévő intézményközi kapcsolatainak tanulmányozása a dél-európai térségben Megbízó által adott információk alapján
  • Megbízó által kiválasztott 4-6 releváns oktatási egységgel történő kapcsolatfelvétel az oktatási-kutatási együttműködés lehetőségeinek feltárása érdekében és az együttműködési hajlandóság vizsgálata (elfogadott az e-mailben történő kapcsolattartás és a kérdőíves felmérés a kiválasztott egységek körében).
  • Összefoglaló készítése:
  • együttműködési területek azonosítása
  • vizsgált, elemzett felsőoktatási intézmények együttműködés szempontjából történő értékelése

A projekt száma: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014

Címe, megnevezése: „Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású egyetemi együttműködés, DE-SZTE-EKF-NYME”

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt szakértőt önéletrajzának csatolásával, aki rendelkezik felsőfokú angol nyelvtudással vagy angol nyelvtanári diplomával

Igazolás módja: Ajánlattevő csatolja a teljesítésbe bevonni kívánt szakértő önéletrajzát (Europass formátumban), valamint a felsőfokú angol nyelvtudását igazoló dokumentuma másolatát, vagy az angol nyelvtanári végzettségét igazoló diplomája másolatát.

  • Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt szakértőt önéletrajzának csatolásával, aki rendelkezik élelmiszeripari mérnöki végzettséggel vagy élelmiszeripari vállalatnál eltöltött legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalattal

Igazolás módja: Ajánlattevő csatolja a teljesítésbe bevonni kívánt szakértő önéletrajzát (Europass formátumban) melyből egyértelműen ki kell derülnie a minimálisan 5 év élelmiszeripari vállalatnál szerzett tapasztalatnak, valamint (amennyiben a szakértő nem rendelkezik a fenti tapasztalattal) akkor az élelmiszeripari mérnöki végzettségét igazoló diplomája másolatát.

  • Ajánlattevő mutasson be ajánlatában legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt szakértőt önéletrajzának csatolásával, aki rendelkezik K+F tevékenységet végző vállalkozásnál eltöltött legalább 5 éves vezetői tapasztalattal

Igazolás módja: Ajánlattevő csatolja a teljesítésbe bevonni kívánt szakértő önéletrajzát (Europass formátumban) melyből egyértelműen ki kell derülnie a minimálisan 5 év K+F tevékenységet végző vállalkozásnál szerzett vezetői tapasztalatnak.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 12 hónap során minimum 1 db hazai felsőoktatási intézmény részére teljesített tanulmány készítési referenciával.

Igazolás módja: Ajánlattevő csatolja az erre vonatkozó nyilatkozatát a felsőoktatási intézmény és tanulmány címének megjelölésével.

  • Összeférhetetlen az az ajánlattevő, akinek a cégjegyzésre jogosult képviselője, vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy az SZTE-vel közalkalmazotti jogviszonyban áll, továbbá összeférhetetlen az a gazdasági szervezet, amelynek cégjegyzésre jogosult képviselője vagy az ajánlattevő által a teljesítésbe bevont közreműködő személy a pályázat/felhívás összeállításában vagy az ajánlatok értékelésében részt vett, részt vesz.

Igazolás módja: Ajánlattevő csatolja az erre vonatkozó nyilatkozatát.

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott szolgáltatás valamennyi költségére.

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, Dr. Véha Antal, a projekt szakmai koordinátora által igazolt teljesítést követően.

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.


Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Gyimes Ernő dr., egyetemi docens SZTE MK Élelmiszermérnöki Intézet, tel: +36 (62) 546-530, +36 (62) 544-000/6530

email: gyimes@mk.u-szeged.hu

Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Dél-Thermo Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 100 000,-Ft+ÁFA

BTK2_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023-2024/2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK