Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04246

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézete (6725 Szeged, Hattyas sor 10.) hallgatói és oktatói részére, téli terepgyakorlat lebonyolítása.
2014. november 14.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04246

Ajánlattételi határidő: 2014. november 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. február 8-14. 2015. március 1-7.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
1. sz. Melléklet Havastáborkurzusleírás.doc
2. sz. Melléklet sítáborkurzusleírás.doc

További információk:

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Testnevelési és Sporttudományi Intézete a testnevelő-edző, valamint rekreációszervezés-egészségfejlesztés szakos hallgatói részére (turnusonként 40-50 fő), valamint turnusonként 5 fő oktató számára a kötelező, kredites, diploma megszerzésének feltételeként előírt, téli terepgyakorlat lebonyolítása.

 

7 nap, 6 éjszaka, 5 nap sízéssel!

 

1. turnus: február 8-14., vasárnapi indulás, szombati hazaérkezés, Szlovénia, Triglav Nemzeti Park,

Feladatok:

 • szállás biztosítása: Strara Fruzina, apartman,

Résztvevők utaztatása:

 • Szeged- Strara Fruzina, Apartman-Szeged útvonalon oda-vissza
 • Résztvevők részére felnőtt síbérlet biztosítása 5 napra
 • Résztvevők szállítása a szállás és a sípálya között

2. turnus: március 1-7., vasárnapi indulás, szombati hazaérkezés, Szlovénia, Triglav Nemzeti Park,

Feladatok:

 • szállás biztosítása: Strara Fruzina, apartman,

Résztvevők utaztatása:

 • Szeged- Strara Fruzina, Apartman-Szeged útvonalon oda-vissza
 • Résztvevők részére felnőtt síbérlet biztosítása 5 napra
 • Résztvevők szállítása a szállás és a sípálya között

A tanulmányi út részletes specifikációja, valamint a részletes programja a csatolt 1. sz. és a 2. sz. Mellékletben megtekinthető.

 

Mindkét turnus esetén naponta este 19- és 21 óra között a létszám biztosítására alkalmas terem, laptop, és projektor biztosítása szükséges.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 • Ajánlattevő köteles biztosítani a két turnus idejére, helyi kapcsolattal és szakképzettséggel rendelkező, magyarul és szlovénul is beszélő kapcsolattartót.

 

 • Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a két turnus idejére biztosítja, a helyi kapcsolattal és szakképzettséggel rendelkező, magyarul és szlovénul is beszélő kapcsolattartót.

A kért kapcsolattartó feladata: a tábor ideje alatt felmerülő különböző esetek megoldására azonnali intézkedést tesz, pl. amennyiben az adott sípályán nincs megfelelő minőségű, oktatásra alkalmas hó, úgy szállítson át a legközelebbi alkalmas sípályára), baleset, sérülés, betegség.

 

 • Ajánlattevő rendelkezzen sporttudományi képzésben résztvevők számára szervezett téli terepgyakorlatban (sí- és havas tábor) többéves, igazolható tapasztalattal, különös tekintettel a kurzus helyszínére.

 

 • Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban igazolja, hogy rendelkezik sporttudományi képzésben résztvevők számára szervezett téli terepgyakorlatban (sí- és havas tábor) többéves, igazolható tapasztalattal.

 

A sítábor idejére önellátó legyen a szállás.

A sitábor idejére síoktatót az ajánlatkérő biztosít.

A sítáborban résztvevők (oktatók, hallgatók) saját sífelszerelést hoznak magukkal.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

 1. Az ellenszolgáltatás összegét 1 főre kérjük megadni.

Ajánlatkérő az 1 főre megadott bruttó ajánlati árat fogja értékelni a bírálat során.

 

Fizetési feltételek:

- 5 fő költségeit a megajánlott egységáron a Szegedi Tudományegyetem viseli.

Vállalkozó az 5 fő egységár alapján számított költségéről a szerződés tárgyát képező feladatok elvégzését követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel átutalással fizet ki.

 

 • A tervezetten 40-50 fő diák költségeit a diákok viselik.

A sítúrán ténylegesen résztvevő diákok a nyertes utazási irodával közvetlenül intézik a költségek kiegyenlítését készpénzben, részletfizetési lehetőséget biztosítani kell 2014. november, 2014. december, 2015. január hónapokra.

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

Juhász Gyula Pedagógusképző Kar

Testnevelési és Sporttudományi Intézet

(6725 Szeged, Hattyas sor 10.)


Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Balogh László dr., intézetvezető egyetemi docens SZTE JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet, tel: +36 (62) 544-729, +36 (62) 544-000/4729, +36 (62) 546-250, +36 (62) 544-000/6250

email: baloghl@jgypk.u-szeged.hu

Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: SUB-TROPICAL Utazási iroda
Nyertes ajánlati ár: 55 110,-Ft+ÁFA