Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04240

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK –Magyar Hallgatók Tanulmányi Osztály (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.) részére 14 db rézhatású műanyag táblák gyártása, és felszerelése.
2014. november 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04240

Ajánlattételi határidő: 2014. november 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 10 nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE ÁOK –Magyar Hallgatók Tanulmányi Osztály (6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.) részére 14 db rézhatású műanyag táblák gyártása, és felszerelése.


Letölthető állományok:
1. sz. Melléklet.xlsx

További információk:

Feladatellátás helyszíne:

SZTE ÁOK –Magyar Hallgatók Tanulmányi Osztály

(6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.)

 

Specifikáció:

  • Mennyiség: 14 db
  • Méret:

Táblák mérete, darabszámai:
1db 440mmx110mm
7db 300mmx100mm
2db 300mmx80mm
4db 275mmx325mm - ebből 1 furatokkal ellátva

  • Vastagság: 2 mm
  • Anyag: Gravírozott, rézhatású műanyag táblák - réz/arany színben, fekete betűvel.
    A táblák háta kétoldalas öntapadóval legyen ellátva a felhelyezéshez.
  • + 1 db tábla furatokkal (csavarral) történő elhelyezése.

A Grafikai tervet Ajánlattevő készíti el.

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a 14 db tábla legyártására és helyszínre történő kiszállítására és felszerelésére egy összegben bruttó Ft formában kérjük megadni. Ajánlatkérő a bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során. Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden felmerülő költségre.

 

Fizetési feltételek: Nyertes ajánlattevő a 14 db tábla ellenértékéről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet ajánlatkérő a számla kézhezvételét követő 60 napon belül átutalással teljesít. Az ajánlatkérő előleget nem biztosít.

 

 Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rózsahegyi Rita, osztályvezető SZTE ÁOK Magyar Hallgatók Tanulmányi Osztálya, tel: +36 (62) 545-020, +36 (62) 544-000/5020

email: rozsahegyi.rita@med.u-szeged.hu

Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Mindenamiiroda Kft.
Nyertes ajánlati ár: 51 441,-Ft+ÁFA