Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04237
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Szent-Györgyi Tanulmányi versenyhez kapcsolódó menüs étkeztetés”
2014. november 13.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04237

Ajánlattételi határidő: 2014. november 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. november 28.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem által rendezett tanulmányversenyhez kapcsolódó menüs étkeztetés, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2014. november 28. 11:30 órától
  • Létszám: tervezetten 175 fő
  • Menüebéd helyszíne: Szeged belvárosában a Dóm tér 1000 m-es környezetében (gyalogos megközelítéssel), a feltüntetett létszám befogadására alkalmas étterem (a megadott létszám menüztetése 3 turnusban is megoldható 11:30 és 12:45 között), melyet az Ajánlattevőnek kell biztosítania.

Figyelem! Ajánlattevő az általa biztosított helyszínért bérleti díjat nem számíthat fel.

  • Menüebéd: klasszikus menüebéd, az alábbi tartalommal: húsleves, rántott csirkemell, törtburgonya
  • Az Ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy a megjelölt menüsor helyett vegetáriánus menüt válasszon (zöldborsó leves, rántott karfiol és rántott gombafejek, törtburgonyával).
  • Ajánlatkérő a 2 fajta menüből igényelt pontos darabszámot 2014. november 25-ig jelezi a nyertes ajánlattevő felé.

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0035, „Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Szegedi Tudományegyetemen„

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

 

Ajánlati ár

Menü díja (nettó Ft/fő):

 

Mindösszesen (nettó Ft/terv. 175 fő):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/terv. 175 fő):

 

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő költségekre, beleértve a helyszín biztosításának költségét is.

A résztvevők száma (175 fő) tervezett létszám, mely változhat. Megrendelő a résztvevők pontos létszámát (minimum 150 fő, maximum 200 fő) legkésőbb 2014. november 25-ig jelzi a nyertes Vállalkozó felé. Az elszámolás a megadott egységár alapján a tényleges létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a tényleges létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi határidőt megelőző 1 év során napi szinten legalább 80-100 fő közötti menüs étkeztetésről

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, teljesítésigazolást követően.
Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Holecska Krisztián, PR-referens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070

email: holecska.krisztian@rekt.szte.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft. (Diáktanya Étterem), 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 105 000,-Ft+ÁFA