Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04161
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE TTIK Bolyai Épület információs rendszerének tervezése, kivitelezése és felszerelése.”
2014. október 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04161

Ajánlattételi határidő: 2014. november 05 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 60 naptári nap. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TTIK Bolyai Épület információs rendszerének tervezése, kivitelezése és felszerelése, az alábbiak szerint:

  • Az információs rendszer elemeinek részletes specifikációja a felhívás csatolmányaként megtekinthető.
  • Teljesítés helye: SZTE TTIK Bolyai Intézet - 6720 Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • A helyszíni bejárás helye és időpontja: SZTE TTIK Bolyai Intézet főbejárat, Szeged, Aradi vértanúk tere 1. 2014. november 03. 1130 óra. Figyelem! Ajánlatot csak az nyújthat be, aki az épület bemutatásának időpontjában a személyes bejáráson és konzultáción a helyszínt megtekinti, melyet a jelenléti íven aláírásával igazol! Ajánlatkérő a helyszíni bejáráson részt nem vett ajánlattevők ajánlatát érvénytelennek tekinti és nem veszi figyelembe az értékelés során!
  • Ajánlattevő köteles a pályázatát a mellékelt Pályázati adatlapon benyújtani!

Egyéb feltételek:

  • Az információs rendszer bizonyos megjelölt elemeiből – amelyet a csatolt „Információs rendszer elemeinek specifikációja” dokumentum tartalmaz – a pályázó vállalja a mintadarabok elkészítését és bemutatását a szerződéskötés után 8 munkanappal.
  • Pályázónak rendelkeznie kell 2012 és 2013 évben minimum nettó 500-500 000 Ft értékben elvégzett grafikai tervezés és kivitelezés terén referencia munkával.
  • A legyártott információs táblák pótlását a szerződés lejártát követő 1 évben pályázó vállalja, akár 1-1 db esetén is, a pályázati anyagban feltüntetett darabáron.
  • Pályázó a legyártott és felszerelt információs táblákra 1 év garanciát vállal.
  • Pályázó biztosítja a névtáblák újragyártásához szükséges módosítható file-t megrendelő részére.
  • Pályázó vállalja, hogy a megrendelő által biztosított arculati elemeket használja a kivitelezés során, az ettől eltérő színekről pedig a Szolgáltatási szerződésben rendelkeznek.
  • Pályázó vállalja, hogy az 1. sz. Mellékletben megjelölt Áttekintő táblára legalább 3 db grafikai verziót mutat be a megrendelőnek.
  • Pályázó a szerződéskötési feltételeket elfogadja (Szerződés minta a kiírás csatolmányaként megtekinthető)


Letölthető állományok:
Információs rendszer elemeinek specifikációja.xls
Pályázati adatlap.doc
Vállalkozói szerződés.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlati árat a mellékelt pályázati adatlap beárazásával a felsorolt munkákra tételesen és valamennyi munkára mindösszesen is kérjük megadni nettó Ft+Áfa formában.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni alkalmassági feltétel:

  • Ajánlattevő csatoljon referencia nyilatkozatot 2012. és 2013. években teljesített minimum nettó 500-500 eFt értékű grafikai tervezési és kivitelezési munkáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a mellékelt pályázati adatlap szerinti adatokat.

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról 1 db számlát nyújthat be teljesítésigazolást követően, melyet a SZTE a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. Megrendelő előteljesítést elfogad.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy Gábor dr., egyetemi docens SZTE TTIK Matematikai Tanszékcsoport - Bolyai Intézet Geometria Tanszék, tel: +36 (20) 411-6758

email: nagyg@math.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gravoform Kft., 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 50.
Nyertes ajánlati ár: 1 790 000,-Ft+ÁFA

DSC_136841_230x154.png

Legolvasottabb

Magyar

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK