Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04162
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0003 pályázata keretében „Nyilvánosság biztosítás és kommunikációs tevékenység lebonyolítása”
2014. október 29.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04162

Ajánlattételi határidő: 2014. november 05 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződéskötés időpontjától 2015. január 31-ig. Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő szervezet által jóváhagyott időpontig.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0003 pályázata keretében nyilvánosság biztosítás és kommunikációs tevékenység teljes körű lebonyolítása, az alábbiak szerint:

  • Sajtóközlemény megírása és kiküldése a projekt zárásakor, sajtómegjelenések összegyűjtése:
    • A megrendelővel történő téma és időzítés egyeztetésének meghatározása után sajtóközlemény megírása, megrendelővel történő jóváhagyás után kiküldése az egyeztetett sajtólistára, megjelenések generálása (helyi médiumok, illetékes szaksajtó illetve a Magyar Távirati Iroda – Kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségei szerint). Mérete: A/4, terjedelme: 1 oldal, Felület: kötelező Arculati elemek feltüntetésével
  • Fotódokumentáció összeállítása
    • Megrendelő által készített fotók fotódokumentációba való összeállítása
    • Leírás: A projekttevékenységek dokumentálására készült, a programokon Megrendelő által készített fotók összegyűjtése, válogatása, reprezentatív összeállítása, szükség szerint digitális retusálással nyomdai felhasználásra (300 dpi CMYK felbontásban, vagy minimum 1 MB méretben), és Weblapra optimalizált változatban is (RGB 72 dpi felbontásban). Programonként 3-4 fotó átadása szükséges elektronikusan és CD-n.
  • TÉRKÉPTÉR feltöltése
    • Leírás: a TÉRKÉPTÉR 4 alkalommal történő feltöltéséhez háttéranyag összeállítása a projekthez kapcsolódó tartalommal
    • Az alkalmazás neve: TÉRKÉPTÉR, amely a www.terkepter.nfu.hu címen érhető el. A térinformatikai alkalmazást az NFT I, ÚMFT és ÚSZT keretében támogatást elnyert projektek vizuális és térképi bemutatásához fejlesztették ki.
    • A TÉRKÉPTÉR Google alap- és speciális térképeken teszi megismerhetővé a támogatásban részesített projekteket, melyek között különböző szűrési feltételek szerint lehet keresni
    • Térbeli elhelyezkedés szerint (régiótól a kistérségi besoroláson keresztül a településig).
    • Tartalom szerint (OP-tól témán, altémán, felhívás számán, nevén át kedvezményezettig).
    • Egyéb adminisztratív szempontok szerint (eljárásrendtől az akciótervi időszakon, szerződés dátumán, szerződés összegén, kifizetés összegén, megvalósítás kezdő és befejező dátumán át egészen a projekt lezárásáig, azaz a megvalósult projektekig).
    • TÉRKÉPTÉR interaktív alkalmazás kíván lenni, amely lehetővé teszi, hogy a szabadon elérhető és folyamatosan frissülő tartalmú Google maps térképen megjelenő NFT és ÚMFT projektekhez képek, videók, weblap címek, bővebb leírások kerülhessenek pályázó vagy támogató részéről feltöltésre.
  • Kommunikációs tevékenység:
    • A projekt keretében zajló „Szociálisan érzékenyítő napok”10 alkalommal történő meghirdetése plakát, szórólap, illetve online eszközök használatával a megrendelővel előre egyeztetett időpontokban és tartalommal, a pályázati konstrukciónak megfelelő, aktuálisan érvényben lévő arculati kézikönyv szabályainak megfelelő arculati elemek feltüntetésével.
    • Alkalmanként 200 db A3-as méretű, 300 g/m2 ofszet anyagú, 4+0 színnel nyomott plakát grafikai tervezése, legyártása és kihelyezése a megvalósító intézményben illetve egyéb, a célcsoport által frekventált helyeken.
    • Alkalmanként 1500 db A6-os, 80 g/m2 ofszet anyagú, 4+0 színnel nyomott szórólap grafikai tervezése, legyártása és kihelyezése a megvalósító intézményben illetve egyéb, a célcsoport által frekventált helyeken.
    • Alkalmanként online hírlevél kiküldése a rendezvényekről, illetve azok a célcsoport érdeklődésének megfelelő online felületeken történő népszerűsítése:

 

Pályázati forrás: TÁMOP-3.3.14.A-12/1-2013-0003, „Déli barátság” projekt.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat beárazásával kérjük megadni:

 

Szolgáltatás megnevezése

Vállalkozó díj (nettó Ft)

Vállalkozói díj (bruttó Ft)

Sajtóközlemény elkészítése, kiküldése a projekt zárásáról és a sajtómegjelenések összegyűjtése

 

 

Fotódokumentáció összeállítása

 

 

TÉRKÉPTÉR feltöltése

 

 

Kommunikációs tevékenység

 

 

Mindösszesen:

 

 

 

Ajánlatkérő a szolgáltatásra mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.



További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

Pénzügyi alkalmasság:

  • Csatolja az utolsó kettő lezárt üzleti évre vonatkozó, saját vagy jogelődje számviteli jogszabályok szerinti beszámolóit (mérleg + eredménykimutatás, kiegészítő melléklet nélkül) (ha a letelepedése szerinti ország joga előírja közzétételét). Amennyiben az ajánlattevő letelepedése szerinti ország joga nem írja elő beszámoló közzétételét, ajánlatkérő elfogadja az ajánlattevő, közös ajánlattétel esetén valamennyi konzorciumi tag cégszerűen aláírt nyilatkozatát is az utolsó két lezárt üzleti év mérleg szerinti eredményéről (évenként megbontva). Ha az ajánlattevő a fenti irattal azért nem rendelkezik az ajánlatkérő által előírt teljes időszakban, mert az időszak kezdete után kezdte meg működését, az alkalmasságát a beszerzés tárgyából származó árbevételről szóló nyilatkozattal jogosult igazolni. Az ajánlatkérő köteles az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági alkalmasságát megállapítani, ha működésének ideje alatt a beszerzés tárgyából származó – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele nem éri el a nettó 1 millió forintot. Ha az ajánlattevő a fenti irattal azért nem rendelkezik, mert olyan jogi formában működik, amely tekintetében a beszámoló benyújtása nem lehetséges, az e ponttal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolási mód helyett bármely, az ajánlatkérő által megfelelőnek tekintett egyéb nyilatkozattal vagy dokumentummal igazolhatja pénzügyi és gazdasági alkalmasságát.

Az alkalmasság minimumkövetelménye:

Az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha az utolsó kettő lezárt üzleti évében (mindkettőben) a mérleg szerinti eredménye negatív. Alkalmatlan továbbá, ha az ajánlattevő a beszámolóval azért nem rendelkezik az ajánlatkérő által előírt teljes időszakban, mert az időszak kezdete után kezdte meg működését, és működésének ideje alatt a beszerzés tárgyából származó – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele nem éri el a nettó 1 millió forintot.

Szakmai alkalmasság:

  • Az ajánlattevő tevékenységi köre tartalmazza a következőt: PR, kommunikáció m.n.s. tevékenység

Figyelem! Ajánlatkérő a NAV honlapján ellenőrizni fogja, hogy az ajánlattevő rendelkezik-e a fenti tevékenységi körökkel.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 36 hónap során legalább 1 db TÁMOP projekt keretében teljesített kommunikációs szolgáltatásról, mely tartalmazott minimálisan sajtóközlemény írást és fotódokumentáció készítést/összeállítást, és mely szolgáltatást felsőoktatási intézménynek végzett.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, az ellenszolgáltatás összegét, valamint a TÁMOP alapból finanszírozott program vagy projekt megnevezését.

Fizetési feltételek:

Vállalkozó a teljes szolgáltatás elvégzése után, teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk-ban rögzített, a felek megállapodásán alapuló eltérés a főszabálytól. Az az ajánlattevő nyújtson be ajánlatot, aki ezen eltérést elfogadja, így a felek ebben állapodnak meg.

Megrendelő elhalaszthatja a kifizetést, ha a számla kiállításának helyességét vitatja, vagy ha a számlához csatolt igazoló okmányok hiányosak. Az ebből eredő viták rendezésére a Szerződő feleknek 5 munkanap áll rendelkezésükre. Ilyen esetben a fizetési határidőt attól a naptól kell számítani, amikor a Szerződő felek rendezték a vitás kérdéseket és pótolták a mulasztásokat.

 

Egyéb: Hivatkozva az Európai Uniós forrásokból támogatott projektek Támogatási Szerződésében foglaltakra, miszerint a Közreműködő Szervezet a Kedvezményezettől (Ajánlatkérő) a projekt végrehajtása során a projekttel kapcsolatos bármilyen dokumentumot bekérhet, Ajánlattevő vállalja, hogy a szerződésben foglaltakon túl az őt érintő dokumentumokat felhívás esetén Ajánlatkérő rendelkezésére bocsájtja.




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Újvári István, igazgató SZTE Vántus István Gyakorló Zeneművészeti Szakközépiskola, tel: +36 (30) 855-7640

email: ujvari@konzi.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Waller Andor egyéni vállalkozó, 2028 Pilismarót, Szobi-Rév Ház 1.
Nyertes ajánlati ár: 1 713 000,-Ft+ÁFA

labor1_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK