Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04100
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Környezeti tényezők és genetikai faktorok interakciójának vizsgálata immunmediált és daganatos betegségek kialakulásában projekt keretében „meghatározott szabadalmi ügyvivői szolgáltatások elvégzése”
2014. október 10.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04100

Ajánlattételi határidő: 2014. október 21 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. december 05. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

Ajánlatkérő azÚj nem szteroid gyulladás gátlók” című találmány magyar szabadalmaztatását kívánja elvégeztetni.

Ennek keretében az Ajánlattevő feladata:

  • Egy magyar szabadalmi bejelentés elkészítése: szabadalmi leírás és igénypontok kidolgozása magyar nyelven, szabályszerű ábrák elkészítése Ajánlatkérő által biztosított dokumentumok alapján.
  • Egy magyar szabadalmi bejelentés benyújtása.
  • A szabadalmi bejelentéshez kapcsolódó hivatali díjak, illetékek befizetése.

 

Maximális keretösszeg (nettó Ft): 800.000,- Ft

Az árajánlatban a fenti tételekre a megadott költségvetési táblázat sablont kérjük használni!

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0035, „Környezeti tényezők és genetikai faktorok interakciójának vizsgálata immunmediált és daganatos betegségek kialakulásában” projekt. (költségek 40%)

Letölthető állományok:
Árazandó táblázat.doc
szerzodes_tervezet_szabadalom.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a felhíváshoz csatolt táblázat kitöltésével kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen szakmai tapasztalattal magyar szabadalmi bejelentések elkészítésében és benyújtásában, elsősorban gyógyszertechnológia, farmakológia területén.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot legalább 2 db magyar gyógyszertechnológiai, farmakológiai jellegű szabadalmi bejelentés elkészítéséről.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a hivatkozott magyar bejelentések bejelentési napját, ügyszámát és a bejelentés tárgyát (magyar vagy angol nyelvű kivonat).

  • Tekintettel a technológia speciális jellegére az Ajánlattevőnek olyan regisztrált szabadalmi ügyvivőt kell foglalkoztatnia, aki vegyész vagy gyógyszerész végzettséggel rendelkezik, a gyógyszertechnológia, farmakológia és a szabadalmi jog területén is jártas, valamint gyógyszergyárnál szerzett igazolt tapasztalata van.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a szabadalmi ügyvivő rövid önéletrajzát, melyből egyértelműen ki kell derülnie a gyógyszertechnológia, farmakológia területén való jártasságának, az elvárt képesítését és a gyógyszergyárnál szerzett tapasztalatát igazoló dokumentum másolatát, valamint a foglalkoztatásának jellegét igazoló dokumentumot.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a kiírás tárgyát képező feladatot a megadott határidőre (2014. december 05-ig) teljesíti.


Fizetési feltételek:

  • Vállalkozó a Megrendelővel megegyezett ütemezés alapján, teljesítésigazolást követően 1 db végszámla benyújtására jogosult.
  • A szolgáltatás költségeit a Szegedi Tudományegyetem TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0035 pályázat 40% mértékben, a SZTE Kutatásfejlesztési és Innovációs Igazgatóság 60%-os mértékben viseli.
  • A SZTE a szolgáltatás díját teljesítésigazolást követően a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással fizeti ki. Számlázási cím: 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Számla kiküldési cím: Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
A számlán a Vállalkozó köteles külön soron feltüntetni a tovább számlázott tételek költségét (annak illetéktartalmát) és a munkadíjat.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sümeginé Törőcsik Tünde, pályázati koordinátor SZTE GMF, tel: +36 (62) 546-604, +36 (62) 544-000/6604

email: sumegi.tunde@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: DANUBIA Szabadalmi és Jogi Iroda Kft., 1051 Budapest, Bajcsy-Zs. út 16.
Nyertes ajánlati ár: 514 400,-Ft+ÁFA

DSC_13641_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK