Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04093
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázata keretében „sajtócikkek elkészítése és megjelentetése”
2014. október 09.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04093

Ajánlattételi határidő: 2014. október 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától 2015. április 14-ig. Amennyiben a projekt hosszabbításra kerül a teljesítési határidő automatikusan meghosszabbodik a Közreműködő szervezet által jóváhagyott időpontig. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázatában felmerülő 8 db sajtócikk elkészítése és megjelentetése.

 

A pályázat keretében kötelezően, mindösszesen 8 db sajtóhirdetést kell megjelentetni, az alábbi minimumok szerint:

  • A megjelentetni kívánt cikkekhez/hirdetésekhez a szöveget a Szegedi Tudományegyetem biztosítja.
  • Vállalkozó feladata a sajtóanyag előkészítése: grafikai tervezése, tördelése, valamint médiafoglalása és megjelentetése a Széchenyi2020 arculati szabályainak megfelelően.
  • A szöveget, a fotókat, és az illusztrációkat a Megrendelő szolgáltatja.
  • Megjelentetés előtt Vállalkozó köteles a kész anyagot egyeztetni és jóváhagyatni Megrendelő szakmai kapcsolattartójával.
  • Vállalkozó köteles a cikkeket/hirdetéseket tartalmazó sajtók 1-1 példányát a megjelenés napját követő 5 munkanapon belül átadni a Megrendelőnek.
  • Mennyiség, tervezett ütemezés, és megjelentetés helye:
    • Petőfi Népe lapban tervezetten 2014. november 30-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db, valamint tervezetten 2015. április 14-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db (mindösszesen: 2 db) cikk/hirdetés megjelentetése.
    • Délmagyarország lapban tervezetten 2014. november 30-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db, valamint tervezetten 2015. április 14-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db (mindösszesen: 2 db) cikk/hirdetés megjelentetése.
    • Új Néplap lapban tervezetten 2014. november 30-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db, valamint tervezetten 2015. április 14-ig, lehetőség szerint keddi napon 1 db (mindösszesen: 2 db) cikk/hirdetés megjelentetése.
    • 2 különböző országos médiumban 2015. április 14-ig, lehetőség szerint keddi napon (szóba jöhető lapok: Metropol, Magyar Nemzet, Népszabadság, Élet és Tudomány, HVG, Szabadföld), laponként 1 db (mindösszesen: 2 db) cikk/hirdetés megjelentetése.
  • Cikkek/hirdetések terjedelme:
    • álló formátum esetén: minimum 85*140 mm (kb. 1000 karakter + képi illusztráció)
    • fekvő formátum esetén: minimum 140*85 mm (kb. 1000 karakter + képi illusztráció)
    • A megadott minimum méretnél nagyobb méretű cikket/hirdetést Megrendelő elfogad.
  • A megjelenések ütemezése tervezett, melyek változtatásának a jogát Megrendelő fenntartja. Megrendelő szakmai kapcsolattartója a szerződéskötést követően egyezteti Vállalkozóval a megjelenések pontos időpontját.
  • A cikkek/hirdetések célja: a nyilvánosság minél nagyobb arányban történő tájékoztatása a projekt egészéről, valamint a projekt keretében megrendezésre kerülő adott eseményről. A felhívásoknak kötelezően tartalmaznia kell a projekt pontos azonosítóját, a projekt megvalósításához kapcsolódó forrás jelölését és a kötelező formai elemeket. A cikkek/hirdetések színesek, a cikkekhez/hirdetésekhez egy fotó és/vagy illusztráció kapcsolódhat. A fotók és illusztrációk együttes terjedelme nem érheti el a sajtóanyag terjedelmének felét.
  • A cikkeknek/hirdetéseknek tartalmazni kell a program hatályos Arculati Útmutatójában meghatározott kötelező Széchenyi2020 elemeket, valamint a Szegedi Tudományegyetem hatályos Arculati Kézikönyvében meghatározott elemeket.

 

Pályázati forrás: TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” projekt.

 

A hirdetések megjelentetésére rendelkezésre álló maximális keretösszeg: bruttó 2.724.088,- Ft.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi formában kérjük megadni:


Ajánlati ár

1 db Cikk/hirdetés elkészítésének és megjelentetésének díja Petőfi Népe lapban (nettó Ft):


1 db Cikk/hirdetés elkészítésének és megjelentetésének díja Délmagyarország lapban (nettó Ft):

 

1 db Cikk/hirdetés elkészítésének és megjelentetésének díja Új Néplap lapban (nettó Ft):

 

1 db Cikk/hirdetés elkészítésének és megjelentetésének díja 1 a fentiekben felsorolt országos lapban (nettó Ft):

 

1 db Cikk/hirdetés elkészítésének és megjelentetésének díja 1 a fentiekben felsorolt, de a másik országos laptól eltérő lapban (nettó Ft):

 

Mindösszesen (nettó Ft/8 db cikk, hirdetés):

 

Mindösszesen (bruttó Ft/8 db cikk, hirdetés):

 

Ajánlatkérő a 8 db cikkre/hirdetésre mindösszesen megajánlott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • A megvalósításban résztvevő szakember rendelkezzen a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal. A munka elvégzéséhez minden szükséges eszköz a rendelkezésére álljon.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy a megvalósításban résztvevő szakembere rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges szakmai tapasztalattal illetve, hogy a cég rendelkezik a munka elvégzéséhez szükséges eszközökkel.

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetésétől számított elmúlt 36 hónap során 1 db európai uniós társfinanszírozással megvalósuló projektben teljesített, kommunikációs szolgáltatásról, amely legalább 1 db sajtócikk nyomtatott sajtóban való megjelentetését magában foglaló szolgáltatásra vonatkozó referencia.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően a szolgáltatás díjáról 2 db számla benyújtására jogosult, az alábbiak szerint:

  • Az első 3 megyei lapban történő megjelentetést követően a megyei laponként megajánlott egységárai alapján.
  • A további 5 (3 megyei, és 2 országos) megjelentetést követően a megyei és országos laponként megajánlott egységárai alapján.
Megrendelő a számlák összegét a számlák kézhezvételét követő 60 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tóthné Vékony Tímea, projektasszisztens SZTE Rektori Hivatal Marketing és Kommunikációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 544-070

email: vekony.timea@rekt.szte.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Newsbreakers Communications Kft., 1025 Budapest, Kilátás u. 10.
Nyertes ajánlati ár: 1 353 387,-Ft+ÁFA

DSC_1794_230x154.png

Hírek, aktualitások *

Rendezvénynaptár *

  • Szorgalmi időszak 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Education period 2023/2024/2
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak a 2023/2024-2. félévben
    február 12. - május 18.
  • Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.
  • 2023/2024-II. félév Szorgalmi időszak
    február 12. - május 18.

Címkefelhő

14. Őszi Kulturális Fesztivál  BTK  Diplomaosztó  Egyetemi Tavasz  Egyetemi Élet  Egyetemi élet  Esemény  Fókusz  Irodalom  JGYPK  Kulturális Iroda  Kultúra  Kutatók Éjszakája 2009  SZTE Kulturális Iroda  SZTE Kultúrális Iroda  Sport  Szabadegyetem  TIK  TTIK  ZMK