Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ04067
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: TIOP 2.2.7./07/2F/2-2008-0009 Infrastruktúrafejlesztés a szegedi egészségpólusban egészségügyi nagyprojekt fejlesztéshez kapcsolódó ügyféloldali minőségbiztosító tevékenység ellátása.
2014. október 02.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ04067

Ajánlattételi határidő: 2014. október 07 16:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötés időpontjától számított 180 nap. Az 1.1 pont „a-d” valamint „e-f” pontjai tekintetében: folyamatos, a megbízó felkérése alapján. A „g” pont tekintetében legkésőbb 2014. december 15-ig.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az Szegedi Tudományegyetem tervezett Európai Uniós támogatásból megvalósuló 1083/2006/EK Rendelet értelmében vett nagyprojekt támogatási kérelmének ügyféloldali minőségbiztosításához kíván beszerezni eseti, nem rendszeres tanácsadói szolgáltatást az alábbi fejlesztés vonatkozásában:

 

TIOP 2.2.7./07/2F/2-2008-0009, "Infrastruktúrafejlesztés a szegedi egészségpólusban" projekt.

 

1. 1. Az Európai Bizottság irányába benyújtandó, nagyprojekt támogatási kérelem és mellékleteinek áttekintése és vizsgálata az alábbiakban részletezett szempontok szerint.

 

  1. A támogatási kérelem magyar és angol nyelvű anyagainak szakmai véleményezése, lektorálása
  2. A kötelezően elvárt költséghaszon-elemzés minőségbiztosítása, írásos véleményezése
  3. A felülvizsgált Megvalósíthatósági tanulmány véleményezése
  4. A támogatási kérelem és mellékleteiben megtalálható információk valamint a projektcsatornán kapott észrevételek koherenciájának áttekintése

 

Fentieken túl Ajánlattevő kötelezettséget vállal az alábbiakra:

 

  1. A benyújtó Szegedi Tudományegyetem, mint kedvezményezett vezetőinek tájékoztatása szóban és írásban a nagyprojekt metodikáról, eljárásrendről
  2. A benyújtó Szegedi Tudományegyetem képviselőinek személyes konzultációs lehetőség biztosítása
  3. A benyújtó Szegedi Tudományegyetem képviselőinek prezentáció készítése a benyújtás után a szükséges további lépésekről, feladatokról, kockázatokról


Rendelkezésre álló maximális keretösszeg: nettó 6.000.000,- Ft



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Ajánlatkérő a konzultációs és lektorálási nettó óradíjak összegének számtani átlagát bírálja az értékelés során. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell az Ajánlattevő valamennyi – szerződésszerű teljesítéssel kapcsolatban felmerülő – költségét.



További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy az ajánlattevő rendelkezzen legalább:

 

  1. 1 fő egészségügyi szakértővel, aki legalább 10 éves orvos-szakmai, tudományos múlttal, valamint iparági vezetői ismeretekkel és egészségügyi fejlesztésekben való jártassággal, referenciákkal bír, valamint eddigi szakmai pályafutása során legalább 5 kórház átvilágítási és/vagy fejlesztési projektjeiben, feladataiban vett részt.
  2. 1 fő vezető menedzsment tanácsadóval, aki összességében legalább 5 éves hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, és igazolt referenciával bír költség-haszon számítások terén.
  3. 1 fő felsőfokú végzettségű szakértővel, aki legalább 5 éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik, és igazoltan tapasztalattal rendelkezik legalább egy, 5 Mrd forintnál nagyobb költségvetéssel megvalósuló projektek menedzsmentjének kapcsán, valamint igazoltan részt vett úgynevezett „Jaspers” egyeztetéseken.

 

  • Az ajánlathoz kérjük csatolni a teljesítésbe bevonni kívánt, fenti követelményeknek megfelelő szakemberek nevét és szakterületi tapasztalati idejét bemutató összefoglaló táblázatot, valamint az egyes szakemberek Önéletrajzát.
  • Az ajánlattevő csatoljon referencia igazolást az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző két évbben teljesített legalább egy költség-haszon elemzésről.


Az ajánlat tartalmi és formai követelményei

  • Az ajánlattevő rövid, 1 oldalas bemutatkozása
  • A teljesítésbe bevonni kívánt szakemberek bemutatása összesítő táblázatban, valamint a szakemberek Önéletrajza és végzettségét igazoló dokumentumok másolatának csatolása (3. pontban foglaltak szerint)
  • Referencia igazolás csatolása.
  • Egyszerű nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy az ajánlat elnyerése esetén az Ajánlattevő kötelezettséget vállal az 1.1 leírtak teljesítésére.
  • Cégképviseletre jogosult személy aláírási címpéldánya
  • Vállalási ár nettó Ft+ÁFA megjelöléssel, az alábbi bontásban

 

nettó konzultációs óradíj (személyes konzultáció)

nettó lektorálási óradíj (írásos dokumentációhoz vélemény készítése)

 

  • Ajánlattevőnek ajánlatában a vállalási áron kívül meg kell jelölni adószámát és cégjegyzék számát, (egyéni vállalkozó esetén NAV regisztrációs számát)
  • Nyilatkozat arról, hogy Ajánlattevő az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 15. § (5) bekezdésében foglaltak alapján megfelel a rendezett munkaügyi kapcsolatok feltételeinek

 

Ajánlatkérő a többváltozatú ajánlat lehetőségét nem biztosítja.

Az ajánlat nem személyes beadásából eredő valamennyi kockázat az ajánlattevőt terheli.

 

Az eljárással kapcsolatban kiegészítő (értelmező) tájékoztatás kérésének lehetősége biztosított. Az e-mailben kérjük a „egészségügyi nagyprojekt fejlesztésekhez kapcsolódó ügyféloldali minőségbiztosító tevékenység ” szöveggel kezdeni!


Tájékoztatás az eljárás eredményéről:

 

Az ajánlattevők az eljárás eredményéről várhatóan 2014. 10. 07. napján, írásban (faxon és/vagy e-mailben) kapnak értesítést.

 

Szerződéskötés:

 

Az eljárás eredményessége esetén a szerződés megkötésére az eredményhirdetést követően 2014. 10.09. napon belül kerül sor.

 

 

Egyéb információk

 

Az ajánlattételre felkért ajánlattevők konzorciumban is tehetnek ajánlatot.

 

Az ajánlati kötöttség időtartama az ajánlattételi határidőtől számított 30 nap.

 

Az SZTE fenntartja a jogot az eljárás eredménytelenné nyilvánítására.


Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Tapasztó Sándor, projektmenedzser SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Elnöki Hivatal, tel: +36 (62) 546-897, +36 (30) 654-38

email: tapaszto.sandor@med.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Integra Consulting Zrt., 1013 Budapest, Pauler u. 11. III. em.
Nyertes ajánlati ár: 6 000 000,-Ft+ÁFA