Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03938
Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Szoftverfejlesztési Tanszék (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) részére „Nukleáris medicina szakterületi diagnosztikai protokoll / vizsgálati protokoll szerint bevont páciensek számára fejlesztendő, a radioaktív izotópok sugárzásának mérését, az adatok tárolását, feldolgozását lehetővé tevő hardver és szoftver rendszer tervezése, prototípus fejlesztése Élő Laboratóriumi környezetre adaptáltan”.
2014. szeptember 01.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03938

Ajánlattételi határidő: 2014. szeptember 11 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Első részteljesítés: 2014. év szeptember hó 30. nap Második részteljesítés: 2014. év november hó 30. nap Végteljesítés: 2015. év január hó 31. nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Mennyiségi adat: 1 db élő laboratóriumos komplex mérési rendszer létrehozása, kutatási programban működtetése.

Feladatellátás helye: SZTE TTIK Szoftverfejlesztés Tanszék, 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

Műszaki-szakmai alkalmasság:

1.1 A beszerzés elindítását megelőző 36 hónapos időszakban orvosi és/vagy diagnosztikai rendszer kidolgozásában, prototípus létrehozására irányuló kutatási tevékenységben való közreműködés, s erre vonatkozó legjelentősebb teljesített, vagy teljesítés alatt álló fejlesztés bemutatása, melynek paraméterei:

- szolgáltatás bemutatása, rövid (max. 2000 karakteres) összefoglalása

- ellenszolgáltatás összegének meghatározása

- a szolgáltatás teljesítésének futamideje

1.2 A fejlesztésben közreműködő szakemberek, vezető fejlesztő személyek megnevezése, képzettségük ismertetése, akiket az ajánlattevő be kíván vonni a teljesítésbe, különösen azok bemutatásával, akik az élő laboratóriumos komplex rendszer tervezéséért, a szoftver és kidolgozásáért és a kísérletek elvégzéséért felelősek.

Alkalmassági kritérium: min. 1 fő klinikai tapasztalattal bíró orvos; min. 1 fő ápoló és min. 1 fő senior szoftverfejlesztő

 

1.3 A műszaki specifikációban megadott probléma, kutatási célkitűzés megoldására vonatkozó leirat benyújtása, mely tartalmazza az alábbiakat:

Az előzetesen definiált 3 részteljesítési időszakon belül ellátandó tevékenységekre részletes feladat ellátási ütemterv, mely magában foglalja a becsült elkészítési időpontot és az ajánlat egyes pontjainak erőforrás igényét is.

 

A műszaki specifikáció/feladatleírás mellékletként csatolva!

 

Projekt száma: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0073

Projekt címe, megnevezése: Telemedicína fókuszú kutatások Orvosi, Matematikai és Informatikai tudományterületeken.



Letölthető állományok:
Műszaki specifikáció.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Ajánlatkérő a megadott bruttó összeget fogja értékelni.



További információk:

Fizetési feltételek:

Ajánlattevő a szolgáltatás díjáról- az SZTE TTIK Szoftverfejlesztési Tanszék által igazolt részteljesítési igazolásokat követően- 3 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít az alábbiak szerint:

  1. Első részteljesítés - szerződéses összeg 15 %-a
  2. Második részteljesítés –a szerződéses összeg 35 %-a
  3. Végteljesítés - a szerződéses összeg fennmaradt része (50%)

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

TTIK Szoftverfejlesztési Tanszék

6720 Szeged, Dugonics tér 13.




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vilmányi Rita, pénzügyi vezető SZTE Rektori Hivatal Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság
TÁMOP 4.2.2/B projektiroda, tel: +36 (62) 544-708, +36 (62) 544-000/4708

email: vilmanyi.rita@rekt.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Az aktuális beszerzési eljárást eredménytelenné nyilvánítottuk.