Szegedi Tudományegyetem Ahol tudás és szándék találkozik

2014  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)
Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PSZ03895
A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „Ön- és személyiségismereti tréning
2014. augusztus 21.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PSZ03895

Ajánlattételi határidő: 2014. augusztus 28 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. 02. 15. Megrendelő előteljesítést elfogad.

A beszerzés rövid ismertetője:

Ön- és személyiségismereti tréning



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Szakértői támogatás a TÁMOP 4.1.1.C Mentorszolgáltatások kialakítása és fejlesztése az esélyegyenlőség jegyében alprojekt részét képező tréningek megvalósításában, az alábbiak szerint:

  • A feladat elsősorban a fogyatékossággal élő, halmozottan hátrányos helyzetű vagy roma hallgatók személyi segítői és a környezetükben élő kortársaik számára olyan ön- és személyiségismereti tréning teljes körű lebonyolítása, amely hozzásegíti a hallgatókat a dinamikus személyiségismeret mélyítéséhez, a szociális érzékenység mélyítéséhez, az elfogadás magasabb szintre emeléséhez, empátiás készségük fokozásához.

A képzés célja az Enneagram személyiségismereti rendszer részletes bemutatása, az egyes karakterek személyiségdinamikai feltárása, valamint a karakterek tanulással, különböző feladat- és stressz-helyzetekkel való megküzdésének, figyelmi sajátosságainak ok-okozati összefüggései bemutatása - mindezen keresztül a segítő attitűd kiszélesítése és hatékonyságának fokozása.

  • Tréning időtartama: 2 csoport részére, csoportonként 20 óra (mindösszesen 2*20 óra)
  • Tréningek tervezett ütemezése:

2014. szeptember – 2015. február között, tömbösítve

Figyelem! Ajánlatkérő fenntartja a tréningek időpontjainak és ütemezésének módosítási jogát. A tréningek pontos időpontját az első tréning alkalmát 2 héttel megelőzően egyezteti az Ajánlatkérő az Ajánlattevővel.

  • Tervezett tematika:

Vállalkozó köteles a képzési tervet a Megrendelő elvárásaihoz igazodóan kialakítani, az alábbi tervezett tématerületek mentén:

  • az egyes személyiségtípusok részletes bemutatása
  • a karakterek motivációs bázisa
  • a karakterek figyelmi sajátosságai
  • a karakterek gondolkodási és tanulási jellemzői
  • az egyes típusok alapkonfliktusai és a karakterek sikeres megküzdési mintái
  • a jelenlévők karakterének meghatározásában való segítségnyújtás
  • Képzések helyszíne: SZTE Honvéd téri épülete (Vitéz u. 17.), SZTE Életvezetési Tanácsadó Központ 9-es iroda (Sansz terem). A képzés helyszínének módosítási jogát az Ajánlatkérő fenntartja.
  • Képzéseken résztvevők tervezett létszáma: max. 16 fő/csoport

 

Pályázati forrás: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon.” projekt.

 

 

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

Alkalmassági feltétel (1): Ajánlattevő teljesítésbe bevonni kívánt oktatója(i) rendelkezzen(ek) tanári / pedagógiai végzettséggel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az oktatója(i) végzettségét igazoló bizonyítvány másolatát.

Alkalmassági feltétel (2): legalább 5 éves szakmai tapasztalat felnőttképzésben, Enneagram személyiség-ismereti program elvégzéséről szóló tanúsítvány, Enneagram képzési program levezetésében való jártasság;

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a szakmai tapasztalatát felsoroló önéletrajzot, mely tartalmazzon konkrét referenciákat is.

 

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ajánlati árat a teljes szolgáltatásra mindösszesen nettó Ft+Áfa formában kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatás kapcsán felmerülő költségre.

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó a szolgáltatás díjáról 1 db végszámlát nyújthat be teljesítésigazolást követően.

A számla összege a teljesítés időpontjától számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással kerül kifizetésre.

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 




Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy Katalin, esélyegyenlőségi referens SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ, tel: 06-62/544-029

email: szte.eselyiroda@gmail.com


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Dél-Alföldi Grafológia Centrum
Nyertes ajánlati ár: 400 000,-Ft+ÁFA